Pohjanmaalle pisteistä painimaan

24.11.2018

Pohjanmaalle pisteistä painimaan

Viimeinen ottelu ennen maajoukkuetaukoa suuntautuu Pohjanmaalle Karhubasketin vieraaksi. Kuva: Vilma Sappinen

Notta se olis pelipäivä. Ja viimeinen sellainen ennen maajoukkuetaukoa. Korihait lähtee haastamaan Kauhajoen Karhua tilanteessa, jossa takana on neljä peräkkäistä hävittyä ottelua.

Perjantain harjoituksissa käytiin hyökkäyskuvioita läpi ja harjoitusten lopussa valmentaja Damion Dantzler puhui pitkään suojateilleen. Vallitseva tilanne oli teemana, mutta myös tärkeää vinkkiä Dantzer halusi syöttää pelaajiensa korvien väliin. Me emme ole niin huonoja kuin tulokset nyt näyttävät.

Näillä näkymin petokala saa myös aivotärähdyksestä kärsineen Stephon Jelksin mukaan ja näin lähdetään täydellä ryhmällä Kauhajoelle.

Joukkueet kohtasivat värikkäässä sarja-avauksessa, jota Korihait johti puoliajalla jo 16 pisteellä ja lähti kovan uhon säestämänä tauolle. Karhu tuli ryminällä toiselle puoliajalle ja kuittasi pisteet Michael Moserin huippupelillä.

Karhun ryhmässä Moserin ohi pistetilastossa on noussut Durrell Summers, joka on sarjan pistetilastossa kakkosena 22 pinnan keskiarvolla. Moser on levyritilaston kolmas ja taistelee ilmatilan herruudesta tilaston nelosen eli Stephon Jelksin kanssa.

Hallitseva Suomen mestari Kauhajoki on sarjassa kolmantena kuudella voitolla 11 pelistä. Korisliiga on alkanut mukavan tasaisesti, vaikka Vilpas onkin karannut muilta. Korihaiden kohdalla maajoukkuetauko tuo todella pitkän breikin peleistä, sillä seuraavaan matsiin on aikaa kaksi ja puoli viikkoa.

Illan ottelu alkaa klo 17 ja on katsottavissa suorana Elisa Viihde Sport -palvelusta maksutta.