Ratkeaako liigakarsija huomenna?

15.03.2018

Ratkeaako liigakarsija huomenna?

Vaikka otsikko onkin kysymysmuodossa, niin vastaus on lähes varmasti kyllä. Korihait ja Lapua ovat tasapisteissä viimeisellä sijalla. Tämän pelin voittaja ottaa edun keskinäisissä peleissä ja näin häviäjän pitäisi ottaa kaksi voittoa toista enemmän viimeisestä viidestä pelistä. Musiikkitermein ilmaistuna, taitaa olla liian vaikea polkka soitettavaksi.

Kumpi jumbojoukkueista haluaa voittoa enemmän perjantain koitoksessa? Kuva: Mainostoimisto Grafesko

Korihaiden kakkoskoutsi Petri Helminen kertoi joukkueen käyttäneen torstain harjoitukset kevyeen heittelyyn. Panokset ovat tiedossa ja joukkue oli hyvin keskittynyt torstaina.

-Toistaiseksi kauden tärkein peli tällä kaudella. Hieman katseltiin, mitä Nokiaa vastaan kohellettiin ja mitä tehtiin oikein. Hiukan muutetaan taktiikkaa keskiviikosta, kun on erilainen vastustaja kyseessä, Helminen aloitti.

Lapualla on viisi amerikkalaispelaajaa, joista luonnollisesti vain neljä on huomenna tulessa. Helminen ennakoi, että Stephen Croone ja Nick Kellogg ovat ainakin mukana, kuin myös isokokoinen Christopher Ortiz.

-Ollaan varauduttu kahdella tavalla riippuen Lapuan jenkkivalinnoista.

Jumbofinaalista odotetaan tasaista ja vauhdikasta. Korihait haluaa näyttää kotiyleisölleen, että se haluaa välttää karsinnat kaikin keinoin.

-Haluamme olla aggressiivisia ja vastustajan iholla kaiken aikaa. Uskon, että yleisökin näkee taistelevaa korista. Voi olla jopa lämmin peli, kun on vastustaja Pohjanmaalta, Helminen heitti.