Reginald Bratton Korihaiden riveihin

11.11.2015

Reginald Bratton Korihaiden riveihin

Miesten 1A-divarin ykkösenä tällä hetkellä oleva Korihait on vahvistanut rivejään amerikkalaislaituri Reginald Brattonilla (193 cm ja 90 kg). Kokenut, keväällä 30 vuotta täyttävä Bratton on pelannut alkukauden sarjaporrasta alempana Namika Lappeenrannan riveissä, ja hän saapuu Korihaihin aluksi kuukauden mittaisella lainasopimuksella, joka on samalla ns. try out-jakso loppukauden sopimukselle

Reginald Bratton vahvistaa jatkossa Korihaita.

Reginald Bratton vahvistaa jatkossa Korihaita.

.

Reggie Bratton on pelannut Namika Lappeenrannan paidassa kahdeksan ottelua, joissa on syntynyt keskimäärin 22,8 pistettä, 12,5 levypalloa ja 2,4 syöttöä ottelua kohden. Sarjan pistetilastosta mies löytyy toiselta sijalta ja levyritilastossa hän on kolmantena. Brattonin vahvan panoksen siivittämänä Namika on tällä hetkellä 1B-divarissa toisena seitsemällä voitolla ja yhdellä tappiolla. Tämän kauden lisäksi Brattonin tililtä löytyy seitsemän Korisliigaottelua Tampereen Pyrinnön paidasta kaudelta 2012-2013. Tuolloin Bratton tehtaili vain 21 minuutin peliajalla 16,4 pistettä ja 5,4 levypalloa ottelua kohden. Joulukuussa 2012 Suomeen saapuneen Brattonin kausi päättyi ikävästi vain vajaa kuukausi myöhemmin tulleeseen akillesjännevammaan. Korisliigan ohella Bratton pelasi Pyrinnön paidassa myös EuroChallengea, jonka lisäksi hän urallaan pelannut mm. Englannissa, Espanjassa ja Marokossa.

”Joukkueharjoittelua pahasti haittaava pelaajapula pakotti meidät vahvistamaan rivejämme nopealla aikataululla ja päädyimme ennalta tuttuun mieheen. Bratton ei tullut puskista kuvioihin, sillä kävimme seuraamassa häntä Namikan paidassa jo kolme viikkoa sitten Turussa. Sen lisäksi olemme saaneet taustatietoja hänestä niin Lappeenrannasta, kuin hänen suomalaistaustaiselta agentiltaan”, kertoo Korihaiden valmentaja Jarno Nikula. ”Pelaajahankinnat eivät välttämättä jää tähän, vaan ensi viikolla saattaa olla lisää uutisoitavaa”, päättää Nikula arvoituksellisesti.

Reggie Bratton saapui Uuteenkaupunkiin jo keskiviikkona ja saa näin ollen viikon mittaisen harjoitusjakson ennen ensi viikon torstaina pelattavaa kotiottelua HBA-Märskyä vastaan.