Salon Vilpas kolmannen kerran kolmessa viikossa

17.01.2017

Salon Vilpas kolmannen kerran kolmessa viikossa

Tutuksi alkaa tulla. Hurjassa iskussa oleva Salon Vilpas paini haiparven kanssa kahdesti joulun välipäivinä ja kolmas kohtaaminen on keskiviikkona. Juho Nenosella vahvistunut Vilpas on kakkospaikalla Korisliigassa. Edellä porskuttaa vain Seagulls.

Edellinen kohtaaminen oli ikimuistoinen. Huikeassa tunnelmassa Pohitullissa Vilppaan Desmond Williams uhmasi todennäköisyyksiä ja täräytti sivuttaisjuoksusta voittokorin summerin soidessa. Williams valittiin Korisiigan joulukuun pelaajaksi ja on merkitty mies haileirissä.

-Meidän pitää saada parempi ote Williamsiin tällä kertaa, hailuotsi Jarno Nikula toivoi.

Nikula on joutunut miettimään monenlaisia juttuja tappioputken katkaisemiseksi. Onneksi pelimerkit ovat ainakin hetkellisesti maksimissa.

-Viimeisissä parissa treeneissä kaikki pelaajat ovat pitkästä aikaa olleet terveinä mukana, Nikula iloitsi.

Vaikka haiparvi on kokonaisuudessaan kasassa, savotta on silti melkoisen raskas. Vilpas on viimeksi hävinnyt Salohallissa 2.päivä marraskuuta. Viimeiset seitsemän kotimatsia ovat olleet salolaisjuhlaa. Suurin osa näistä voitoista ovat tulleet kaiken lisäksi reilulla erolla.

Korihaiden viikko jatkuu keskiviikon jälkeenkin kiireisissä merkeissä. Perjantaina on huipputärkeä peli Kotkassa päävastustajaa KTP:tä vastaan.