Tiistaina vastassa vanha kunnon KTP

23.10.2018

Tiistaina vastassa vanha kunnon KTP

Lauantaina upean voiton Katajasta napannut Korihait jatkaa kotiottelujen sarjaa tiistaina, kun vastaan asettuu aina tunteita herättävä KTP.

Korihaiden valmentaja Damion Dantzler oli erittäin tyytyväinen Kataja-otteluun, mutta muistuttaa, että fokus täytyy nyt siirtää tiistain kamppailuun:

Meidän täytyy unohtaa voitto Katajaa vastaan ja keskittyä nyt täysillä KTP-otteluun, Dantzler kertoo Korisliigan ennakossa.

KTP:n peräsimessä nähdään täksi kaudeksi paluun Korisliigaan tehnyt Tomi Kaminen. Edellisen kerran Kaminen luotsasi pääsarjatasolla Torpan Poikia kaudella 2011/2012. Kaminen tietää, että tiistaina vierasvoitto on kovan työn takana:

Uudelle roadtripille lähdetään jatkamaan samalla sapluunalla kuin viimeksi Lapualla, eli joukkuepelin parantaminen ja kehittyminen on tavoitteena. Hienon kotivoiton lauantaina ottanut Korihait ei varmasti anna sen tapahtua helpolla, Kaminen analysoi.

Mielenkiintoinen kamppailu nähdään myös takakentällä, kun vastakkain iskevät syöttötilaston kakkonen, KTP:n Antto Nikkarinen ja saman tilaston nelonen, Mario Edwards. Oman lusikkansa soppaan saattaa iskeä myös Michael Pounds, joka herättää aina tunteita uusikaupunkilaisyleisössä.

Korihait majailee sarjataulukossa sijalla 9. ja KTP sijalla 10. Molemmilla joukkueilla on toistaiseksi yksi voitto taskussa, joten tiistain ottelu on kummallekin joukkueelle tärkeä jatkoa ajatellen.

Korihait vs. KTP tiistaina 23.10. klo 18.30. Nähdään matsissa!