Trey Zeigler Kuwaitiin – Gokul Natesan Korihaihin

14.02.2022

Trey Zeigler Kuwaitiin – Gokul Natesan Korihaihin

Gokul Natesan siirtyy Uruguaysta Korihaihin. Kuva: Mauricio Bermudez

Uudenkaupungin Korihaissa tapahtuu vielä pelaajamuutoksia jatkosarjan kynnyksellä. Viime joulukuussa kolmannen kerran Haiparveen liittynyt Trey Zeigler on purkanut pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä seuran kanssa. Zeiglerin uusi joukkue löytyy Kuwaitista.

30-vuotias Zeigler ehti pelata tällä kaudella Korihaissa viisi ottelua tehden niissä keskimäärin 14,0 pistettä.

Gokul Natesan Korihaiden riveihin

Korihait löysi nopeasti Zeiglerille korvaajan, sillä seura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaisen Gokul Natesanin kanssa.

27-vuotias Natesan tuli tunnetuksi suomalaiselle korisyleisölle viime kaudella, kun laituri pelasi alkukauden I-divisioona B:ssä Forssan Koripojissa ja loppukauden Korisliigassa BC Nokiassa.

Divarissa 194-senttinen Natesan merkkautti 16 pelaamassaan ottelussa keskimäärin huimat 30 pistettä, 5,5 levypalloa ja 6,0 syöttöä. Korisliigassa hän jatkoi hyviä otteitaan tehden 13 ottelussa (viisi pudotuspeliottelua) keskimäärin 17,8 pistettä. Riistoissa mies on myös kunnostautunut, sillä divisioona B:ssä riistokeskiarvo oli hulppea 5,3 per peli ja Korisliigassakin 2,5.

Natesan on NCAA:n kakkostasolla pelaavan Colorado Minesin kasvatti. Ammattilaisena hän on pelannut Australiassa, Ukrainassa ja tällä kaudella aiemmin Uruguayssa.

Korihait yrittää saada Natesanin Suomeen lähipäivinä.

Gokul Natesan
Syntymävuosi: 1994
Pituus: 194 cm
Paino: 86 kg
Pelipaikka: 2/3
Kasvattajaseura: Colorado Mines (USA)
Piste-ennätys Korisliigassa: 31 (6.3.2021)