Tue seuraamme haastavassa tilanteessa – liity Korihait-klubiin

20.03.2020

Tue seuraamme haastavassa tilanteessa – liity Korihait-klubiin

Korihait on monen muun yrityksen ja urheiluseuran tavoin vaikeassa tilanteessa, kun koronavirus on saanut maailman talouden ennennäkemättömään myllerrykseen.

Jos haluat olla mukana tukemassa seuraa ja sen toimintamahdollisuuksia myös jatkossa, voit tehdä sen helposti liittymällä Korihait-klubin jäseneksi vielä tämän kauden osalta. Klubin jäsenenä voit lahjoittaa halutessasi myös suurempia tukisummia MyClub-järjestelmän kautta.

Liity Korihait-klubiin tästä >>

Monet Korihaiden kannattajat ovat ottaneet meihin yhteyttä ja kysyneet mahdollisuudesta tukea seuraa. Korihait tarjoaa kannattajilleen mahdollisuuden osoittaa tukensa ja samalla päästä näkyville ensi kaudeksi Pohitullin LED-näyttöön henkilötukijat-sivulle.

Nyt sinulla on klubilaisena mahdollisuus ostaa haluamasi näkyvyyspaketti.

Paketteja on neljä erilaista. Voit valita 20 euron, 50 euron, 100 euron tai 500 euron tukipaketin. Kaikki paketin ostaneet saavat nimensä ja/tai kuvansa ensi kaudella Pohitullin LED-näyttöön henkilötukijat-sivulle. Kuvakoko vaihtelee paketin mukaan.

Toimi näin: 

  • Mene myClub-sivullasi kohtaan ”tapahtumat”.
  • Valitse ”Näkyvyystukipaketti Korihait Klubilaisille”
  • Tee tilaus ja saat laskun sähköpostiisi
  • Maksettuasi laskun pakettisi on vahvistunut. Lähetämme sinulle myöhemmällä lisätietoja LED-näytölle tulevasta kuvasta/nimitiedosta.

Tämän saman tiedotteen saat sähköpostiisi, kun saat varmistuksen onnistuneesta tilauksesta.

Kiitos tuestasi!