Tutuin tavoittein Pyrinnön kimppuun

13.11.2019

Tutuin tavoittein Pyrinnön kimppuun

Ja kiskaistaanpas toinen neljännes liikkeelle. Ensiaskeleet kohti puolimatkaa otetaan kotipelin turvin keskiviikkona. Sarja-avauksessa petokala oli vahvasti mukana Pyynikillä voittotaistelussa. Nyt samat joukkueet kohtaavat Poharilla eli vastassa on tuttuakin tutumpi Pyrintö.

Tällaista määrää entisiä haipelaajia ei vierasjoukkueen puolella olekaan kirmannut aikoihin, ellei jopa ikinä. Antero Lehdon visiitistä on jo yli 15 vuotta, mutta Petri Heinosen, Panu Peltokankaan ja Justus Kilpisen työpanos Korihaiden paidassa on tuoreessa muistissa. Pakko vetää kotiinpäin mieluisimmasta Pyrinnön nähtävyydestä. Korihaiden kasvatti Eero Lehtonen on saanut ajoittain kivasti peliaikaa ja toivottavasti on mukana myös keskiviikkona. Entisiä haipelureita on siis viisi, tosin Heinonen ei ole vielä tällä kaudella pelipaitaa päälle laittanut.

Pyrintö köröttelee tasaisen keskikastin mukana saldonaan kuusi voittoa 11 pelistä. Joukkueen paras pistemies on ollut Benjamin Raymond 18 pinnan keskiarvolla. LJ Rose ruokkii joukkuekavereitaan tehokkaasti ollen syöttötilastossa kolmosena.

Omasta poppoosta, Korihaista siis, ei oikein keksi mitään uutta. Haaveena on yritteliäs ja tasapainoinen esitys, jossa myös hyökkäys toimii. Eikä sarjapisteistäkään kukaan pahastuisi, niitä kun ei vielä ole. Tutuin tavoittein siis kohti keskiviikon Pyrintö-peliä.