Uusi alku Kouvolasta

8.10.2019

Uusi alku Kouvolasta

Andre Berry ja muut haipaidat lähtevät keskiviikkona haastamaan Kouvoja. Kuva: Vilma Sappinen

Maanantain peli väänsi väkisin suupielet alaspäin. Aniharva asia sujui ja se näkyi tulostaululla. Mutta jos takamus on pakko laittaa muurahaispesään, niin ei siinä kauaa kannata olla. Äkkiä uudelleen ryhti suoraksi ja koetetaan uutta alkua Kouvolasta.

Kouvot aloitti kauden tappiolla Vilppaan vieraana, mutta sen jälkeen on lyyti kirjoitellut terävästi. Kotiavauksessa irtosi maukas voitto Seagullsista kymmenellä pisteellä ja Tampereella Kouvot tulitti Pyrinnön alas peräti 25 pisteellä. Nuorten pelaajien ja jenkkien yhteistyö tuntuu toimivan.

Tilastojen valossa tärkein peluri on ollut sentteri Duke Shelton, joka tarjoaa kovan haasteen Henri Ventoniemelle ja Andre Berrylle. Sheltonin pistekeskiarvo on 19 ja levyreitä on kertynyt komeasti 12 per ottelu. David Gonzalvez tekee toisille paikkoja.

Nuorista pelaajista Severi Kaukiainen ja Teemu Knihtinen ovat aloittaneet hienosti. Myös viime kauden hai Mika Nuolivirta on saanut jonkin verran peliaikaa ja pisteitäkin on tullut.

Korihait lähtee pitkälle pelimatkalle hakemaan kadonnutta itseluottamusta. Kouvolasta ei perinteisesti olla paljoa saatu, mutta viime kausi teki poikkeuksen. Keväällä haiparvi haki yllätysvoiton Kouvoista. Emme pane pahaksemme, jos sama toistuu.

Ottelu näkyy tuttuun tapaan suorana Elisa Viihteeltä klo 18.20 alkaen. Palvelun saat tilattua kätevästi suoraan TÄSTÄ