Uusi suunta tutussa komennossa

20.11.2019

Uusi suunta tutussa komennossa

Henri Ventoniemi ja muu petokalajoukko matkaa keskiviikkona Kobrien vieraaksi Lapualle. Kuva: Vilma Sappinen

Valmentaja on vaihtunut, mutta uudesta koutsista ei oikein voi puhua. Tämä mies on kuitenkin meille paljon tutumpi kuin kukaan muu tällä vuosikymmenellä. Jo pelaajana ukilaisille tutuksi tullut oman kylän vesseli Jarno Nikula palaa parin vuoden tauon jälkeen Korihaiden peräsimeen. Tutussa komennossa siis haetaan uutta suuntaa.

Ottelu on Korihaille erittäin tärkeä. Moni joukkue on jo karannut horisonttiin, mutta Lapuan perävalot näkyvät edelleen. Jos avausvoitto irtoaisi Lapualta, tilanne muuttuisi huomattavasti valoisammaksi. Tästä on keskiviikkona kysymys.

Lapualta löytyy sarjan ylivoimainen pistekuningas. Jordan Capps pistelee palloa säkkiin 24 pisteen keskiarvolla ja syöttötilaston kärjessä koreilee Antto Nikkarinen. Tämän kaksikon merkitys on valtava. Jos duo pääsee huseeraamaan vahvuusalueella, on petokala varmasti vaikeuksissa. Kobrat luottaa avausviisikkoon vahvasti, sillä Nikkarinen ja jenkkikvartetti pelaa yli puoli tuntia ottelua kohti. Korihaista tällaista vastuuta nauttii ainoastaan Casey Benson.

Korihait on viime vuosien aikana viihtynyt Lapualla kohtuullisen hyvin ja vierasvoittoja on irronnut säännöllisesti. Nyt yritetään saada sama vire pysymään. 

Ottelu näytetään tuttuun tapaan Elisa Viihde Sport -kanavalla klo 18.20 alkaen.