Vahvaa lajiosaamista Korihaiden organisaatioon

1.08.2018

Vahvaa lajiosaamista Korihaiden organisaatioon

Jouni Grönroos on nimitetty Korihaiden henkilöstö- ja talousjohtajaksi. 

Korihaiden puheenjohtaja Johanna Kutila toivottaa Jouni Grönroosin tervetulleeksi seuran henkilöstö- ja talousjohtajaksi.

Pitkän linjan koripallovaikuttaja Jouni Grönroos aloittaa UU-Korihait ry:ssä henkilöstö- ja talousjohtajana 1.8.2018 alkaen.

Kotkassa asuva Grönroos tunnetaan Suomen koripallopiireissä laajalti. Hän on työskennellyt lajin parissa mm. useiden eri seurojen taustaorganisaatioissa sekä valmennustehtävissä.

Kaudella 2017-18 Grönroos toimi miesten 1A-divisioonassa pelaavan Forssan Koripoikien päävalmentajana.

Korihaissa Grönroosin pääasiallisia vastuualueita tulevat olemaan seuran urheilu-, talous- ja henkilöstöasiat.

Grönroos itse uskoo pystyvänsä tarjoamaan Korihaiden seuratyöhön erityisesti suunnitelmallisuutta.

– Kesän aikana olen hieman ehtinyt tutustua seuran toimintaan. Jatkossa pyritään varmasti kehittämään toiminnan suunnitelmallisuutta ja miettimään esimerkiksi sitä, missä seura tulee olemaan viiden vuoden kuluttua, hän tuumii.

Korihaiden varapuheenjohtaja Timo A. Järvinen kertoo seuran neuvotelleen yhteistyöstä Grönroosin kanssa ensimmäistä kertaa jo pari vuotta sitten. Tuolloin olosuhteet eivät vielä kaikilta osin natsanneet, mutta nyt alkavasta yhteistyöstä Järvinen on tyytyväinen.

– Korihaille Jounin mukaan saaminen on aivan erinomainen asia. Hän on yksi kovimpia koripallotoiminnan ja -valmentamisen ammattilaisia Suomessa ja se, että hän haluaa tehdä töitä uusikaupunkilaisen koripallon eteen, on upeaa. Koko seura on Jounin johdolla hyvin sitoutunut palauttamaan uusikaupunkilaisen koripallon sille tasolle, mihin täällä ollaan totuttu.

Jouni Grönroosin vahva tausta koripallossa avaa myös uusia yhteistyömahdollisuuksia seurojen välillä.

– Jounin myötä olemme käynnistämässä yhteistyöneuvotteluja alemmalla sarjatasolla pelaavan FoKoPon kanssa, erityisesti nuorten pelaajien kehittämismahdollisuuksista, Järvinen paljastaa.

Uuteen työhönsä Grönroos tarttuu välittömästi ja toivoo syksyn koittaessa näkevänsä Pohitullin lehterit täynnä.

– Ihan ensitöikseni pyrin saamaan hyvin alkaneen kausikorttikampanjan päätökseen. Vielä elokuun ajan kortteja on saatavilla kampanjahintaan, hän vinkkaa.

Lisätiedot:

Jouni Grönroos
henkilöstö- ja talousjohtaja
045 124 7819