Välierien toinen osaottelu Järvenpäässä

3.04.2015

Välierien toinen osaottelu Järvenpäässä

Korihait matkaa lauantaina Järvenpäähän hakemaan välieräsarjan toista voittooaan. Ensimmäinen osaottelu käytiin keskiviikkona Pohitullissa ja Korihait oli vahvan toisen puoliajan ansiosta parempi lukemin 106-75.
Ensimmäisen pelin avauspuolikas oli tasainen, molempien johtaessa vuorotellen. Kolmannen erän alkupuolella Korihait otti pelin haltuunsa ja kasvatti eron tasaisesti yli kolmenkymmenen pisteen. Korihaiden parhaana palkittiin Marcus Van, joka pussitti kauden ennätyspisteet (28) ja napsi siihen päälle vielä 22 levypalloa.

Vanin ohella Adrien Coleman (26 p) ja Mikko Jalonen (20 pistettä ja 10 syöttöä) olivat hurjana hyökkäyspäässä. Loput pisteet jakautuivat tasaisesti, sillä Niko Malinen heitti kahdeksan pistettä ja kolmikko Mikael Herbert-Hunter Gibson-Elias Valtonen seitsemän pistettä mieheen. Eero Lehtosen pistesarakkeeseen kirjattiin yksi onnistunut kolmonen. JKS:n ykkönen oli 28 pistettä pussittanut HL Coleman, jonka lisäksi yli kymmeneen pisteeseen pääsi Leo Tarjanne (15p).

Mikko Jalonen, Marcus Van ja Adrien Coleman johtivat Korihaiden ilotulitusta keskiviikkona (Eetu Kupulisoja).

Mikko Jalonen, Marcus Van ja Adrien Coleman johtivat Korihaiden ilotulitusta keskiviikkona (Eetu Kupulisoja).

Keskiviikon pelissä Korihait hallitsi korinalustoja voittamalla levypallot lukemin 52-28, jonka lisäksi Korihait otti lähes yhtä paljon hyökkäyspään levypalloja kuin JKS sai puolustuslevypalloja. JKS sen sijaan oli selvästi tehokkaampi kolmosviivan takaa, upottamalla 14 kolmosta (41 %), kun Korihait onnistui vain seitsemän kertaa (35 %). JKS:n valmentaja Jarkko Lanu mainitsi keskiviikon pelin jälkeen että JKS on vielä tarkempi kotiotteluiden kolmosissa, joten Korihaiden on oltava tarkempi puolustuspäässä lauantaina. Runkosarjassa Korihait haki kaksi voittoa Järvenpäästä, mutta joutui kuitenkin tekemään täyden päivätyön tiukasti puolustaneiden järvenpääläisten kanssa. Näissä peleissä Korihait voitti tuttuun tyylin levypallot, mutta osui myös molemmissa peleissä kotijoukkuetta useammin kolmoskaaren takaa.

Lauantain otteluun on lähdössä Korihaiden fanibussi, jossa on tällä hetkellä hieman vajaat kolmekymmentä Korihai-fania, joten mukaan mahtuu vielä. Ilmoittautumiset Ville Vuoriselle numeroon 0405161561.

Seuraava kotiottelu on vuorossa tiistaina 7.4. kello 18.30 alkaen. Ennakkolippuja tuohon otteluun voi hankkia Korihaiden toimistolta, Sportiasta, soittamalla Ville Vuoriselle numeroon 040-5161561 tai sähköpostilla osoitteesta ville.vuorinen@korihait.fi.