Vierasotteluinfo: KTP-Basket – Korihait 10.11.2023

8.11.2023

Vierasotteluinfo: KTP-Basket – Korihait 10.11.2023

Kahden tappiollisen ottelun jälkeen Korihait lähtee Kotkaan teroittamaan hampaitaan. Vastaan asettuu rakas vihollinen KTP-Basket, joka isännöi haiparvea neljän ottelun voittoputkessa. Kaikki Kotkan neljä edellistä voittoa ovat olleet varsin tiukkoja, sillä kaikki ovat tulleet kuuden pisteen tai alle erolla. Erityisesti kolmessa edellisessä voitossa kotkalaiset ovat olleet yli 10 pisteen tappioasemassa jossain vaiheessa ottelua, mutta lopulta rutistaneet rinnalle ja ohi. Korihaiden on siis syytä olla varuillaan läpi koko matsin.

Pelaajavertailut ja tilastot

Paikka: Steveco Areena (Ututie 4, Kotka)

Ottelu alkaa: 18:30

TV ja striimi: Ruudusta klo 18:20 alkaen

Vieraspelikatsomo: Public House Olkkari (Alinenkatu 24)

Liveseuranta: Korihaiden Instagram– ja X-tileiltä

Valmentajien kommentit

Roope Mäkelä, KTP-Basket

”Korihait on erittäin viisaasti kasattu joukkue, joka näkyy myös alkukauden hienoissa tuloksissa. Sarcevic showta ei saa päästää käyntiin ja alla Aallon ja Ogunyemin kanssa on painissa pärjättävä. Viime peleissä olemme heränneet pelaamaan vasta toisella jaksolla. Nyt yritämme saada ehjän 40 minuuttisen, vahvasti omaan pelityyliin luottaen.”

Darko Mihajlovic, Korihait

”Edellinen ottelu ei sujunut hyvin meiltä ja tänään haluamme pestä kasvomme. KTP on kova vastustaja, joka juoksee kenttää hyvin. Tarkoittaa, että meidän on oltava valmiina heti ylösheitosta lähtien, jos haluamme taistella voitosta.”

Kokoonpanot

KTP-Basket

Vincent Golson Jr., Joonas Timonen, Tomi Lommi, Vili Nyman, Juho-Matti Henttonen, Shaun Doss Jr., Roydell Brown, Ahmad Rand, Topias Kuukkanen.

Sivussa: Matias Lanki, Miikka Marttinen, Niko Mykrä, Jasper Mussalo

Korihait

Javion Ogunyemi, Viljami Arvonen, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Akseli Arvonen, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen, Mikael Aalto.

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä