Viininpunaisissa kevätkauteen – koko seura palasi perinteiseen väritykseen

10.01.2020

Viininpunaisissa kevätkauteen – koko seura palasi perinteiseen väritykseen

Koko seura pääsee kevätkauden peleihin uudistuneissa peliasuissa. Kuvassa edustusjoukkueesta Tommi Lehtonen (vas), kuvan oton jälkeen Bulgariaan siirtynyt Casey Benson sekä kapteeni Miikka Marttinen. Junnuhaita edustavat Iida Korpijärvi (vas), Viljami Arvonen, Eemeli Sappinen ja Emma Laine.

Uudenkaupungin Korihait kunnioittaa pitkää seurahistoriaansa ja tekee tällä kaudella paluun juurilleen, kun seuran väritys noudattelee jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen tuttuja UU-Korihaiden sävyjä. Seuran pääväri, ja samalla kotiasujen sävy, on jatkossa siis tuttu viininpunainen keltaisin maustein, vieraspelit pelataan valkoisissa peliasuissa.

Uusvanha värimaailma koskee koko seuraa ja myös juniorit pääsevät korkkaamaan kevätkautensa Macron Finlandin uudenkarheissa peliasuissa.

UU-Korihait ry:n puheenjohtaja Johanna Kutila on tyytyväinen peliasujen uuteen ilmeeseen.

– Kun kyseessä on erikoisväri, kuten meillä, ei ole ihan helppoa löytää juuri oikeaa sävyä. Näissä Macron Finlandin asuissa on värit kuitenkin juuri kohdillaan ja keltaiset yksityiskohdat tuovat asuihin sopivasti historian siipien havinaa, Kutila kiittelee.

Viininpunainen väritys tulee jatkossa näkymään seuran toiminnassa kautta linjan.