Ville Vuorinen jättää tehtävänsä Korihaiden toiminnanjohtajana

2.07.2015

UU-Korihaiden toiminnanjohtaja Ville Vuorinen on irtisanoutunut eikä jatka seuran päätoimisissa tehtävissä. Hänen keväällä 2013 alkanut pestinsä toiminnanjohtajana päättyy 8.7.

”Korihait on tarjonnut minulle mahdollisuuden toteuttaa unelmaani ja työskennellä päätoimisena koripallon parissa ja olen siitä erittäin kiitollinen”, kertoo Ville Vuorinen. ”Nyt on kuitenkin aika siirtyä uusien haasteiden pariin, mutta tulen olemaan mukana jollain tasolla myös jatkossa Korihaiden toiminnassa”, jatkaa Vuorinen. ”Haluan kiittää Korihaita, mutta myös lukuisia yhteistyökumppaneita ja korvaamatonta työtä tehneitä seuraihmisiä ja talkoolaisia. Voin siirtyä eteenpäin lämpimin muistoin, sillä huhtikuussa päättynyt kausi oli erittäin antoisa ja mieleenpainuva, johon suurelta osalta vaikuttivat edustusjoukkueen todella hienot pelaajat ja fanaattinen kotiyleisö”, päättää Vuorinen.

”Ville Vuorinen on tehnyt hienoa ja pyyteetöntä työtä Korihaiden eteenpäin viemisessä edellisen kahden kauden ajan”, kiittelee Korihaiden puheenjohtaja Kalle Klotz. ”Viimeisen kahden kauden aikana toimintamme on kulkenut ammattimaisempaan suuntaan ja samalla toimintaa on tehty talouden ehdoilla, joka myös on parantunut huomattavasti. Olemme myös erittäin tyytyväisiä siitä, että Ville on jatkossakin käytettävissä Korihaiden riveissä”, jatkaa Klotz. ”Kiitämme Villeä ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä uusissa tehtävissä”, päättää Klotz.

UU-Korihait jatkaa toistaiseksi ilman toiminnanjohtajaa. Uutta henkilöä tehtävään etsitään aktiivisesti ja haku tehtävään avataan loppuviikon aikana.

Uuden toiminnanjohtajan hakua koskevat tiedustelut voi osoittaa Kalle Klotzille 044 053 9747 tai korihait@korihait.fi