Korihait loppukauden mittaiseen sopimukseen Gary Johnsonin kanssa

23.01.2017

Korihait loppukauden mittaiseen sopimukseen Gary Johnsonin kanssa

Korihait ja Gary Johnson ovat allekirjoittaneet loppukauden mittaisen sopimuksen. Kaliforniasta lähtöisin oleva 25-vuotias Johnson (198 cm ja 93 kg) edusti yliopistourallaan NCAA:ssa Albany Universitya. Ennen sopimustaan Korihaiden kanssa Johnson pelasi edellisellä kaudella Japanin liigassa Saitama Broncon riveissä tilastoiden 19 pistettä, 6,5 levypalloa, 2.1 syöttöä ja 2 riistoa. Japanissa hänet äänestettiin kauden päätteeksi viiden parhaimman ulkomaalaisvahvistuksen joukkoon. Viime syksyn Johnson pelasi Luxemburgissa BBC Sparta Bertrangen riveissä 20,1 pisteen, 9,8 levypallon, 2,6 syötön ja 1,4 riiston tilastoilla. Pelipaikoilla 2-4 viihtyvän Johnsonin odotetaan tuovan Korihaiden peliin lisää tehoja hyökkäyssuuntaan ja toisaalta ilmettä puolustukseen.

– Vaikka joukkueen peli-ilme on ollut koko liigakauden taisteleva, päädyimme vahvistamaan pelaajistoamme Johnsonilla,  toteaa seuran puheenjohtaja ja vt. toiminnanjohtaja Kalle Klotz.

– Joukkueemme kaipasi muutosta ja Johnson tuo siihen uutta ilmettä. Kenenkään sopimusta ei pureta. Sen sijaan pelaava kokoonpano päätetään ottelukohtaisesti. Kautta on kuitenkin jäljellä vielä runsaasti ja tällä liikkeellä uskomme kääntävämme tiukat kamppailut Korihaiden eduksi. Viidennen ulkomaalaisvahvistuksen kiinnittäminen joukkueeseen tuo parannuksen myös joukkueen harjoitteluun, sillä loukkaantumiset syksyn aikana ovat aiheuttaneet veren vähyyttä myös harjoituksissa. 

Johnson matkustaa Korihaiden vahvuuteen keskiviikkona 25.1.2017 ja on pelikelpoinen lauantaina 28.1.2017, jolloin Uusikaupunki 400-Areenalle astelee Korihaiden vastustajaksi BC Nokia.

 

Lisätiedot:

Kalle Klotz

seuran puheenjohtaja

vt. toiminnanjohtaja

kalle@velhoarts.fi

0440 539 747