Emil Djeen loppukaudeksi sivuun – Teemu Hartikainen haipaitaan

28.02.2019

Emil Djeen loppukaudeksi sivuun – Teemu Hartikainen haipaitaan

Emil Djeen siirtyy omasta pyynnöstään loppukaudeksi sivuun joukkueesta. Djeenin tilalle joukkueeseen nousee Porvoon Tarmon kasvatti Teemu Hartikainen.

Korihait on vapauttanut takamies Emil Djeenin loppukauden osalta pelaajavelvotteista toistaiseksi. Syynä on pelaajan oma pyyntö, jonka taustalla on perheeseen liittyvät henkilökohtaiset syyt. Djeenin perhe asuu Helsingissä.

Korihait on pahoillaan tapahtuneesta, kiittää Emil Djeeniä hyvästä panoksesta Uudessakaupungissa ja toivottaa kaikkea hyvää jatkossa.

Loppukauden ajan joukkuetta vahvistaa 27-vuotias takamies Teemu Hartikainen. Porvoon Tarmon kasvatti on edustanut pääsarjatasolla kasvattiseuransa lisäksi Torpan Poikia. Viimeksi Hartikainen on pelannut Korisliigaa kaudella 2010-11. Lisäksi hänen otteitaan on nähty Tarmon ja JKS:n paidassa 1A-divisioonassa.

Kapealla rosterilla pelaavaan joukkueeseen tarvittiin Djeenin lähdön johdosta vahvistusta. Helppo tehtävä uuden pelaajan löytäminen ei kauden tässä vaiheessa ollut.

– Aika haasteellista on näin myöhään löytää pelaaja, jolla ei ole voimassa olevaa sopimusta ja jolla on käytännössä mahdollisuus lyhyellä varoitusajalla liittyä joukkueeseen. Onneksi löysimme Teemun, kommentoi UU-Korihait ry:n puheenjohtaja Johanna Kutila.

Kuluneen kauden aikana muita töitä tehnyt Hartikainen on hyvillään saadessaan mahdollisuuden palata tositoimiin pääsarjatasolle.

– Koripallo on aina ollut suuri intohimoni kohde. Matkassa on ollut monenlaisia mutkia, joten nyt tuntuu aivan erityisen hyvältä, että saan Korihailta mahdollisuuden palata Korisliigaan, hän kiittelee.

Haipaidan Teemu Hartikainen pukee päälleen todennäköisesti jo perjantaina kotipelissä KTP Basketia vastaan.

Lisätiedot:
Johanna Kutila
puheenjohtaja
UU-Korihait ry
johanna.kutila@korihait.fi
044 540 8734