Korihaiden ja Lamont Mackin sopimus purettu

12.03.2014

Korihaiden ja Lamont Mackin sopimus purettu

Korihaiden ja helmikuussa joukkueen vahvuuteen liittyneen Lamont Mackin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja Mack matkustaa kotimaahansa keskiviikon aikana.

Neuvottelut sopimuksen purkuun aloitettiin maanantaina ja paperit saatiin kuntoon tiistain aikana. Mackin otteisiin Suomessa vaikuttivat vahvasti miehen murheet perheestään Yhdysvalloissa. Näistä asioista keskusteltiin monesti viimeisen parin viikon aikana, mutta Mack vakuutti vielä viime viikolla haluavansa pelata kauden loppuun Korihaissa. Viikonlopun aikana asiat ajautuivat kuitenkin siihen pisteeseen, että molemmilla osapuolilla oli halu sopimuksen purkuun. Syyt sopimuksen purkuun olivat kentän ulkopuolisissa asioissa, sillä Mack ei missään vaiheessa sopeutunut suomalaiseen kulttuuriin tai joukkueen sisäisiin sääntöihin.Viimeisenä niittinä seuran puolelta oli lauantaina järjestetty fani- ja sponsoritapahtuma, jonne Mack jätti tulematta.

Mack saapui Korihaihin helmikuun puolivälissä suurin odotuksin ja vahvalla ansioluettelolla, mutta miehen otteet eivät missään vaiheessa päässeet odotetulle tasolle. Mack pelasi Korihaiden paidassa yhteensä seitsemän ottelua 13,1 pisteen ja 4,7 levypallon keskiarvolla, yhden ottelun piste-ennätyksen ollessa 17 pistettä.

Korihait jatkaa kauden loppuun jenkkikolmikolla James Padgett, Chace Stanback ja Jonathan Jones.

Lamont Mack pelasi seitsemän tappiollista ottelua Korihaiden paidassa. (FotoMika)

Lamont Mack pelasi seitsemän tappiollista ottelua Korihaiden paidassa. (FotoMika)