Manselaissävytteinen kenraali Pohitullissa

28.09.2016

Manselaissävytteinen kenraali Pohitullissa

Vielä kerran voi sanoa, että ei tiedä vastustajasta juuri mitään. Kerran voi vähätellä voiton merkitystä tai puhua yhden kehitysaskeleen ottamisesta. Kerran vielä harjoitellaan pelaamista, ensi viikolla on sitten tosi kyseessä. Pre-season on yhtä ottelua vaille valmis.

Kenraaliharjoituksen vastustaja tulee Tampereelta. Mansen ylpeys Pyrintö testaa Korihaiden hurjan alkusyksyn vireen perjantai-iltana Pohitullissa.

Viime kauden hopeajoukkueen ylivoimaisesti suurin muodonmuutos on yhden miehen kokoinen. Damon Williams ei ole enää Pyrinnön kokoonpanossa, vaan edustaa nyt Lapuan Kobria. Joukkueen valmentaja Ilkka Palviainen on saanut kuitenkin pitää luottomiehensä Antero Lehdon, Joonas Cavenin sekä jenkki Ricky Minardin. Pitkästä aikaa Poharin parketilla vierailee myös meille niin tuttu Petri Heinonen.

J’nathan Bullock tuli kesken viime kauden Tampereelle ja on myös Palviaisen ryhmän vastuunkantajia. Uutena miehenä Pyrinnön koria suojelee Wally Judge. 206-senttinen jätti on pelannut hetkellisesti niin Italian pääsarjassa kuin Israelissa, mutta polvivamma on verottanut 26-vuotiaan pelurin ammattilaisuran starttia.

kisakallio-1024x576

Hailuotsi Jarno Nikula on edennyt ryhmänsä kanssa treenipeleissä voitosta voittoon. Nikulan mielestä tärkein anti ottelussa on paluu tuttujen ihmisten silmien alle.

-Jätkille tämä on tärkeä juttu tulla taas kotiyleisön eteen ekaa kertaa kolmeen viikkoon. Vastustajaa en ole taaskaan seuraillut. Odotan, että Lehtosen Eero donkkaa jonkun pyrintöläisen yli ainakin kerran, Nikula heitti vilkaisten virnuillen vierestä kulkevaa Lehtosta.

Korihait palaa kotiyleisönsä eteen siis perjantaina ja ensi keskiviikkona palataan samaan paikkaan sarja-avauksen merkiksi. Perjantain koitos alkaa kello 18.30.