Nuolivirta ja Conley tuovat kokoa Korihaiden korin alle

20.07.2018

Nuolivirta ja Conley tuovat kokoa Korihaiden korin alle

Korihait hankki kokoa korin alle, kun puumerkkinsä sopimuspaperiin pistivät Mika Nuolivirta (210cm) sekä Brandon Conley (201cm).

Kuva: HBA-Märsky / Harri Vallila

Nuorten maajoukkueen vakiokalustoon kaikissa ikäluokissa aikanaan kuulunut, nyt 24-vuotias Nuolivirta pelasi Järvenpäässä sekä HBA-Märskyssä 2010-luvun alkupuolella ennen siirtymistään rapakon taakse opiskelemaan. Viime kaudella Nuolivirta oli Colorado State Univ. Pueblon riveissä NCAA:n kakkosdivisioonassa. Neljän vuoden yliopistorupeaman jälkeen tavoitteet siirtyvät vain urheiluun.

Matematiikkaa opiskelin siellä ja nyt keskityn vain koripalloon. Halusin kunnollisen roolin Korisliigassa ja sellaista Korihaista lupailtiin. Olen sentteri, mutta esimerkiksi viime kaudella upotin kolmoset 38 prosentin tarkkuudella eli pidän itseäni monipuolisena pelaajana, Nuolivirta luonnehti.

 

Haiparven kolmas jenkkikiinnitys on Nuolivirran ikätoveri (siis 24-vuotias) Brandon Conley. Erittäin urheilullinen Conley tahkosi yliopistoaikansa Oral Robertsin riveissä. Ammattilaisura Euroopassa alkoi viime kaudella Slovakiasta.

Zilina jäi pudotuspelien ulkopuolelle, mutta Conley takoi vahvat tilastot ollen 15,9 pisteen keskiarvolla sarjan yhdeksänneksi paras pistemies. Levypallokuninkuuden Conley nappasi 9,3 levyrin keskiarvolla.

Korihailla on nyt sopimukset kuuden suomalaispelaajan sekä kolmen amerikkalaispelurin kanssa.