James Padgett korvaa Sam McLaurinin

25.10.2013

Korihaiden Sam McLaurinin keskiviikon Honka-pelissä tapahtunut loukkaantuminen on osoittautunut ennakkoarviota vakavammaksi. McLaurin kävi torstaina Sairaala Neossa tarkemmissa tutkimuksissa ja tuomio, oli että edessä on pikainen leikkaus ja vähintään kuukausien mittainen kuntoutusjakso.

Korihait ei jäänyt asiassa odottelemaan vaan torstain ja perjantain välisenä yönä löytyi McLaurinin tuuraajaksi James Padgett Salon Vilppaasta. Padgett (22 v, 203 cm ja 108 kg) pelasi Vilppaassa kuusi ottelua, tehden 12,8 pistettä ja 9,3 levypalloa. Padgett hyppää Korihaiden ja Juhani-Matkojen bussiin Salosta, joukkueen matkatessa Lappeenrantaan ja on edustuskelpoinen jo tämän illan pelissä.

”Todella valitettava asia, että joukkueen paras sisäpuolustaja ja loistavasti kauden aloittanut, joukkueen henkinen selkäranka loukkaantui”, valittelee Korihaiden päävalmentaja Ari Mikkola. ”Nämä asiat kuuluvat urheiluun ja onni onnettomuudessa oli se että saatiin näin nopeasti korvaava pelaaja tilalle. Tässä tilanteessa katsoin, että on parasta ottaa pelaaja joka on jo Suomessa, on pelikuntoinen ja hänestä oli saatavilla ensikäden tietoa”, jatkaa Mikkola. ”Suuret kiitokset sekä Korihaiden että Vilppaan seurajohdolle, että saimme asiat näin nopeasti kuntoon”, kiittelee Lappeenrantaan matkalla ollut Mikkola.

Sam McLaurin mennee leikkaukseen jo ensi viikolla ja jää Suomeen kuntouttamaan polveaan.