Jenkit saapuneet Uuteenkaupunkiin, joukkue esillä viikonloppuna

30.08.2013

Korihaiden jenkkivahvistukset Josh Dollard, Sam McLaurin ja Chace Stanback saapuivat Suomeen ja Uuteenkaupunkiin torstaina väsyneinä, mutta fyysisesti hyväkuntoisina.

Poikien matkat sujuivat pääsääntöisesti hyvin, vain ensimmäistä kertaa Euroopassa olevan McLaurinin lennon myöhästyminen aiheutti pientä viivästystä ja lisäjärjestelyjä.

Torstai-ilta kului Uuteenkaupunkiin tutustuessa ja käytännön asioita opetellessa, harjoituksiin pelaajat osallistuivat ensimmäistä kertaa perjantaiaamuna. Kaikki kolme olivat erityisen innostuneita meren läheisyydestä, sillä he tunnustautuivat koviksi kalamiehiksi.

Yleisöllä on ensimmäinen mahdollisuus tutustua jenkkikolmikkoon ja muuhun uudistuneeseen Haiparveen viikonlopun aikana. Korihait on esillä ravintola Kirstassa lauantaisessa Beach Volley-tapahtumassa. Joukkue esittäytyy klo 13 alkaen, pelaten lisäksi näytösottelun Kirstan All Stars-joukkuetta vastaan. Sunnuntaina puolestaan on mahdollisuus seurata joukkueen avoimia harjoituksia Pohitullissa klo 16-18. Pohitullissa pelataan sunnuntaina myös B-poikien kutsuturnausta klo 11.30, 14 ja 18. Paikalla on myös puffetti, joka palvelee myös edustusjoukkueen harjoitusten ajan.

Edustusjoukkueen ensimmäinen harjoitusottelu pelataan perjantaina 6.9. klo 18.30, jolloin Vilpas Vikings saapuu Pohitulliin. Korihaiden kausikortit ovat käyneet hyvin kaupaksi, mutta vielä löytyy vapaita paikkoja. Vanhojen korttien etuosto-oikeus päättyy 31.8. Varaa oma korttisi ville.vuorinen@korihait.fi tai 040-5161561.