Jouni Kari aloittaa Korihaiden markkinointijohtajana

9.08.2017

Korihait on valinnut markkinointijohtajaksi Jouni Karin. Jouni on uusikaupunkilaislähtöinen, monipuolisen työuransa pääasiassa pääkaupunkiseudulla tehnyt myynnin, markkinoinnin ja startup:ien ammattilainen. Jouni Kari aloittaa tehtävässään Korihaiden markkinointijohtajana välittömästi.

Rekrytoinnin tavoitteena on Korihaiden markkinoinnin, myynnin ja entistäkin laajemman tunnettuuden sekä alueellisen yhteisöllisyyden edistäminen. Keskeisten yhteistyökumppaneidemme kanssa tehty määrätietoinen työ on erinomaisella suunnalla. Nyt lisätään Korihaiden kuvioihin uudenlaista kattavuutta ja ketteryyttä matkalla talouden vakauttamiseen ja urheilulliseen menestykseen.

”Olemme edistyneet tulevan kauden myynnin ja markkinoinnin saralla, josta kiitos laajalle yhteistyökumppanien verkostolle. Tarvittava muutaman kuukauden sprintti on kuitenkin vielä edessä. Jouni Kari tuo juuri oikeanlaisia lisähartioita tuon työn tekemiseen.”, toteaa seuran puheenjohtaja Ville Laaksonen.

Jouni Kari tarttuu uuteen haasteeseen nöyrän päättäväisesti: ”On iso ilo ja todellinen kunnia päästä mukaan hienoon, meidän yhteiseen tiimiin rakentamaan upeaa Korihaiden menestyksen tarinaa. Heti ensimmäisestä päivästä aistii joka solulla, miten isolla sydämellä ja hyvällä ajatuksella tätä meidän uusikaupunkilaisten ja vakkasuomalaisten yhteistä kuviota on rakennettu. Tulen nöyrin mielin mukaan vahvaa yhteisöllistä jatkuvuutta rakentamaan.”

Korihait ry:n markkinointijohtaja Jouni Kari:n tavoittaa numerosta:
0400 373 822 tai sähköpostiosoitteesta
jouni.kari@korihait.fi

Lisätiedot:
Ville Laaksonen
seuran puheenjohtaja
ville.laaksonen@korihait.fi
040 8261664

Kalle Klotz
seuran toiminnanjohtaja
kalle.klotz@korihait.fi
0440 539747