Korihaiden gaalailta lähestyy – Varaa lippusi täältä! Gaalaillan jälkeen tarjolla vielä Hai-Bileet!

28.02.2016

Korihait järjestää siis huikean gaalaillan 5.3. klo 19-23 Hotelli Aquariuksessa. Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki sillä juhlat jatkuvat myös tämän jälkeen Hai-Bileillä klo 23-04. Älä siis missaa tätä iltaa vaan varaa lippusi jo nyt!

Illan juontaa Ville Laaksonen ja musiikista vastaavat muun muassa Kalle Klotz, Susanna Pihlaja, Sanna Arell sekä tietysti Jukitsu! Tarjolla on myös taikuutta, kun Poskiparran veljesparista nuorempi versio Marko Poskiparta esiintyy. Tanssiviihteestä vastaa Hai Five -tanssiryhmä. Hyvän musiikin ja viihteen lisäksi gaalaillassa tarjoillaan herkullinen kolmen ruokalajin illallinen.

Mukana ovat luonnollisesti myös Korihaiden pelaajat ja valmennus. Lisäksi järjestetään huutokauppa, jossa tarjolla on muun muassa ”Junnu” Leen Susijengipaita nimikirjoituksella ja ehkäpä myös jotain legendaariselta Hanno Möttölältä 🙂 Ja paljon paljon muuta!

Näiden lisäksi järjestetään myös arpajaiset, joihin yhteistyökumppanimme ovat lahjoittaneet tukun hienoja palkintoja. Arvan hinta on 10€.

Gaalaillan lipun hinta on 75€ ja se sisältää myös sisäänpääsyn Hai-Bileisiin. Lippu pelkkiin Hai-Bileisiin maksaa 20€. Lipun hinta sisältää myös sisäänpääsyn Night Club Reeinaan.

Ilmoittautua voit kätevästi oheisen lomakkeen avulla. Lippuja myydään myös Korihaiden kotipeleissä, Hotelli Aquariuksessa ja Fotomikassa. Laitilassa lippuja myyvät Laitilan kirjakauppa sekä Jump-Sport.

Pöytävaraukset gaalailtaan voit tehdä lähettämällä sähköpostia marko.ruohola@korihait otsikolla ”Gaala-ilta pöytävaraus”. Ilmoita viestissä henkilömäärä ja kenen nimellä varaus tehdään.

Korihait kiittää!

Ilmoittautumislomake