Korihait haastamaan Loimaan tähtisikermää

15.11.2013

Korihait matkaa perjantaina Loimaalle haastamaan Bisonsin tappiotonta tähtisikermää.

Sarjassa neljännellä sijalla oleva Bisons on pelannut eurokiireidensä vuoksi vähemmän pelejä kuin muut kärkijoukkueet, mutta on sarjakärki Pyrinnön ohella sarjan ainoa tappioton joukkue. Bisons on pelannut tähän mennessä seitsemän peliä ja voittanut pelinsä keskimäärin 15 pisteen erolla. Edellisessä kotipelissään loimaalaiset joutuivat tosin tiukoille sarjajumbo Kouvoja vastaan ja ratkaisi ottelun vasta vahvalla viimeisellä neljänneksellään.

Bisonsin materiaali hakee vertaistaan koko sarjassa. Loimaalaisten kokoonpanosta löytyy peräti kuusi nykyistä tai entistä maajoukkuepelaaja, sekä neljä jenkkiä. Suomalaispelaajista kovinta jälkeä ovat tehneet Mikko Koivisto (13,4 p), Tuukka Kotti (10 p), Ville Mäkäläinen (9,3 p), Antto Nikkarinen (8,3 p), Matti Nuutinen (6,1 p) ja Carl Lindbom (5,0 p). Jenkeistä John Williamson on tehnyt yhdessä pelaamassaan ottelussa 24 pinnaa, Frank Robinson viidessä pelissä noin 15 pinnaa ja Billy Keys myös viidessä pelissä reilut kymmenen pistettä. Ralph Sampson ei ole vielä Korisliigassa pelannut, mutta mies saattaa tehdä ensi esiintymisen kotimaan sarjassa Korihaita vastaan.

Korihaiden edellinen peli oli Lapualla viime viikon torstaina, josta tuloksena oli loppuhetkien katkera tappio. Mennyt viikko on päästy treenaamaan hyvin ja Ari Mikkolan mukaan perjantaina olisi paikka hakea yllätysvoitto torstaina Ateenasta kotiutunutta Bisonsia vastaan.