Korihait matkaa keskiviikkona Kotkaan

29.10.2013

Korihaiden vieraspelit jatkuvat keskiviikkona, kun joukkue matkaa jo toistamiseen KTP:n vieraaksi.

Ensimmäisestä, kolme viikko sitten tehdystä vierailusta ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa, sillä kotijoukkue oli ottelussa täysin ylivoimainen. Korihait roikkui mukana ensimmäisen puoliajan, mutta kolmannella jaksolla KTP meni menojaan ja vei ottelun selvin luvuin, 108-73. Tuossa ottelussa KTP:n parhaat pistemiehet olivat Jukka Matinen (20) ja Chris Owens (19) ja Korihailta puolestaan Josh Dollard (21) ja Sam McLaurin (15).

Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen molemmat joukkueet ovat jo ehtineet vaihtaa vahvistuksiaan, molemmat tosin loukkaantumisten pakottamina. Korihait korvasi Sam McLaurinin James Padgettilla ja KTP Sefton Barrettin Ryan Ayersilla. Padgett esiintyi Korihaiden paidassa edukseen jo perjantaina, mutta Ayersille ottelu on ensimmäinen uudessa seurassaan. Ayersin ohella kotijoukkueen mielenkiintoisin nimi on ehdottomasti Sharaud Curry, joka on tykittänyt huikeilla heittoprosenteilla 20 pinnaa ottelua kohden, jakaen myös 6,5 koriinjohtavaa syöttöä.

Edellisessä KTP-ottelussa Korihaiden parhaaksi pelaajaksi palkittu KTP-kasvatti Sami Ikävalko ennakoi tulevaa ottelua seuraavasti: ”Korihait hakee yllätysvoiton Karhuvuoresta, toteuttamalla omia asioitaan paremmin kuin vielä kertaakaan tämän kauden aikana. Järkevä puolustaminen yhdistettynä epäitsekkääseen hyökkäämiseen on ottelun teemana. Tiedossa on, että KTP tykittää omiin kotikoreihinsa yleensä melko murhaavalla tarkkuudella, joten omassakin heittopelissä on yksinkertaisesti onnistuttava. Katsotaan pelin jälkeen miten onnistuttiin näissä.”

Ottelun kulkua voi seurata Korihaiden Twitteristä, alkaen klo 18.30.