Korihait matkaa Lappeenrantaan Namikan vieraaksi

25.10.2013

Korihait kohtaa tänään perjantaina Lappeenrannassa paikallisen Namikan. Lähtökohdat otteluun ovat varsin mielenkiintoiset. Kotijoukkue hakee ottelusta kauden ensimmäistä voittoaan ja Korihait puolestaan yrittää katkaista kahden ottelun tappioputkeaan.

Lisämielenkiintoa otteluun tuo joukkueiden kokoonpanot. Korihaiden Sam McLaurin loukkaantui keskiviikon pelissä ja hänellä on edessään pitkä huili. Korihait reagoi tilanteeseen nopeasti ja hankki McLaurinin korvaajaksi Salon Vilppaasta vapautetun James Padgettin. Myös Namika on kärsinyt loukkaantumisista ja pahimpana iskuna on ollut joukkueen ykköstykin, Brandon McKnightin poissaolo. McKnight on huilannut kaksi edellistä ottelua ja hänen pelaamisensa myös perjantaina on epävarmaa. McKnightin poissaollessa Namikan tehoista ovat vastanneet kaksi muuta jenkkiä, Greg Logins (14 p) ja Todd Brown (18,5 p). Lisäksi esiin on noussut vastuunkantajia nuorista suomalaisista, parhaina esimerkkeinä uudet tulokkaat Atte Perttu (6,3 p) ja Eero Aaltonen (7,5 p).

”Edessä on mielenkiintoinen ottelu, jossa katsotaan miten joukkue reagoi uuteen pelaajaan ja miten James sopeutuu uuteen joukkueeseensa”, kertoo Korihaiden päävalmentaja Ari Mikkola. ”Otimme Jamesin kyytiin Salosta ja kävimme nopeasti muutaman asian läpi bussissa. Yritämme pitää hänen minuuttinsa mahdollisimman pieninä ja pelin yksinkertaisena”, jatkaa Mikkola.

Ottelu alkaa klo 18.30 ja ottelun kulkua voi seurata Korihaiden Twitteristä.