Petri Helminen Korihaiden valmennuspäälliköksi

17.07.2013

UU-Korihait on palkannut Petri Helmisen juniorikoripallon valmennuspäälliköksi. Valmennuspäällikön tehtävien ohella 36-vuotias Helminen tulee toimimaan myös Korihaiden miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana. Valmennuspäällikön päätehtävinä tulee olemaan juniorikoripallon ja -valmennuksen kehittäminen, sekä koripallokerhotoiminnan käynnistäminen.

Uusikaupunkilainen Helminen on toiminut Korihaiden juniorivalmentajana 90-luvulta asti, jonka lisäksi hän on ollut edustusjoukkueen valmennusryhmässä usean vuoden ajan. ”Olen haaveillut päätoimisesta työstä koripallon parissa ja nyt se onnistui vielä kotikaupungin seurassa, joten todella hyvillä mielen lähden työtä aloittelemaan”, totesi tuore valmennuspäällikkö Helminen.

Korihaille myönnettiin kesäkuussa Opetus- ja kulttuuriministeriön toimesta valtionavustus, jonka avulla oli tarkoitus palkata päätoiminen valmennuspäällikkö. ”Seuran johtokunta ja juniorijaosto tekivät huikean työn avustuksen saamiseksi”, kiitteli Korihaiden toiminnanjohtaja Ville Vuorinen.

”Saimme toistakymmentä hakemusta ympäri Suomea ja päädyimme haastatteluiden perusteella Helmiseen, kertoi Vuorinen. ”Hienoa saada koripalloa täydellä sydämellä tekevä, ”oman kylän-poika” kehittämään Korihaiden toimintaa entistä paremmaksi”, jatkoi Vuorinen.