Sami Mäntymaa Haipaitaan

12.08.2013

Korisliigassa pelaava UU-Korihait on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen laitahyökkääjä Sami Mäntymaan kanssa.

Menneellä kaudella kasvattajaseurassaan, Äänekosken Huimassa 1-divisioonassa pelannut Mäntymaa tykitti ottelukohtaisiksi keskiarvoikseen 13 pistettä ja 4,6 levypalloa, ollen Divari A:n viidenneksi paras kotimainen pistemies. Kaudella 2011-2012 Mäntymaa teki vieläkin kovemmat lukemat, keräten 15,1 pistettä ja 5,8 levypalloa ottelua kohden.
”Nyt kun sain keväällä opiskelut päätökseen, niin haluan panostaa täysillä koripalloon”, kertoo sopimukseen tyytyväinen Mäntymaa. ”Sain kyselyjä monesta seurasta, mutta kotimainen ja ammattimainen valmennus, sekä perinteikäs koripalloseura käänsivät vaakakupin Korihaiden suuntaan”, jatkaa Mäntymaa.
”Sami tuo meille syvyyttä ison pään rotaatioon ja hyvänä heittäjänä vaihtoehtoja hyökkäyspeliin”, luonnehtii Korihaiden toiminnanjohtaja Ville Vuorinen.

Korihailla on Mäntymaan lisäksi pelaajasopimukset Mikko Jalosen, Sami Ikävalkon, Niko Malisen, Pyry Rainamaan, Jalmari Salaterän ja Teron Inton kanssa.

Sami Mäntymaa ja uudistunut Haiparvi esiintyy kotiyleisölleen ensimmäisen kerran perjantaina 6.9., jolloin vastaan asettuu Salon Vilpas.

Korihaiden kausikortit ovat nyt myynnissä toimistolla sekä ensi lauantaina 17.8. Uudenkaupungin torilla, Pelitori-tapahtumassa.

Sami Mäntymaa pähkinänkuoressa
Syntymäaika:
13.1.1988
Pituus: 193 cm
Paino: 89 kg
Pelipaikka: laitahyökkääjä
Kasvattajaseura: Äänekosken Huima
Aiemmat seurat: Äänekosken Huima ja Säynätsalon Riento, 1-divisioona
Uratilastot: Kahdeksan kauden aikana 152 ottelua, joissa keskimäärin 10,1 pistettä ja 3,8 levypalloa. Yhden ottelun piste-ennätys 27.