Otteluraportti: Korihait – BC Nokia 65-101

7.11.2020

Otteluraportti: Korihait – BC Nokia 65-101

Korihait – BC Nokia 65-101 (31-55)

Asetelmat

Vierasjoukkue BC Nokia saapui Uuteenkaupunkiin kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkueen kokoonpanosta puuttui Michael Besselink, Topias Mead ja Peetu Piirtola. Korihait lähti parantamaan keskiviikon ottelusta ja hakemaan kauden avausvoittoaan. Sal Nuhu teki debyytin, mikä tarkoitti sitä, että Bo Zeigler oli kokoonpanosta sivussa. Myös Mirko Laitinen oli sivussa Kauhajoella sattuneen nilkkavamman takia.

Ratkaisu

Jos Korihait pyrki parantamaan peli-ilmettään keskiviikosta, niin se ei todellakaan onnistunut. Kotijoukkueen hyökkäys oli varsin puuroutunutta, mikä oli osin myös BC Nokian puolustuksen hyvyyttä. Korihait kävi tasan kaksi kertaa ottelussa johdossa (8-7 ja 10-9), mutta muuten BC Nokia heilutti tahtipuikkoa. Ero kasvoi tasaisesti ottelun edetessä ja toinen puoliaika mentiin lähes koko ajan 30 pisteen eron tuntumassa. Korihaiden näkökulmasta peli oli erittäin tuskaista niin pelillisesti kuin myös joukkueen peli-ilmeen vuoksi. Loppulukemat oli 65-101, mikä oli myös ottelun suurin ero. Nokialle viides voitto ja neljäs peräkkäinen, Korihaille seitsemäs tappio yhtä moneen otteluun.

Tilastopoiminnat

Korihaiden paras pistemies oli jälleen Trey Zeigler (19/7/6). Kapteeni Miikka Marttinen heitti 10 pistettä. Debyytin tehnyt Sal Nuhu viimeisteli 9 pistettä, 10 levypalloa ja torjui kerran. Mies väläytteli ulottuvuuttaan, mutta myös ehkä hieman sekava oli miehen ensimmäinen ottelu. Todettakoon se, että Nuhu on vasta kaksi kertaa ollut joukkueen kanssa harjoittelemassa, joten tarkemmat arvioinnit pelaajasta kannattaa jättää ensi viikkoon.

BC Nokian sentteri Khaliq Spicer pelasi parhaimman pelinsä Korisliigassa tehden 24 pistettä. Spicerin lisäksi neljä Nokian pelaaja pääsi kaksinumeroiseen pistelukemaan (Daeshon Francis 15, Antero Lehto ja Wesley Washpun 14 ja Antti Ahonen 12)

Koko matsin tilastot läydät täältä.

Lehdistötilaisuus

Ensi viikolla Korihait pelaa yhden ottelun Kouvolassa Kouvojen vieraana. Ottelu pelataan keskiviikkona 11.11 klo 18:30 Jatke Areenalla.