Korihaiden A-juniorit edustettuna nuorten koripalloilun Euroliigassa

17.10.2014

Korihaiden A-juniorit edustettuna nuorten koripalloilun Euroliigassa

Alkavana viikonloppuna pelataan Riikassa Euroliigan (EYBL)  junioriotteluita. Suomea edustavassa West Coast All-Stars -joukkueessa on mukana kolme Korihaiden A-junioreissa pelaavaa Korihaikasvattia, joista kaksi kuuluvat myös edustusjoukkueen vahvuuteen. Joukkueen päävalmentajana toimii entinen Korihai-pelaaja Tapio Nieminen.

West Coast All-Stars 1 - joukkuekuva

(kuva http://www.turkukoris.com/pelaajakortit)

WCAS on lähettänyt asiasta seuraavan tiedotteen:

”West Coast All-Stars on koripalloliiton läntisen alueen seuroista koottu tähdistöjoukkue, joka osallistuu nuorten koripalloilun Euroliigaan (EYBL) kaudella 2014 – 15 kahdella joukkueella. Vuonna 1998 syntyneiden (U-17) joukkue osallistui EYBL:iin jo viime kaudella ja nyt uutena joukkueena mukaan on hyväksytty vuonna 1999 syntyneiden (U-16) joukkue. Korihaiden pelaajista U-17 joukkueessa mukana ovat Eero Lehtonen, Valtteri Järvenpää ja Akseli Mäkelä.

WCAS I:n ensimmäinen turnaus pelataan tänä viikonloppuna Riikassa. Joukkueen pelaajarunko on säilynyt viime keväästä ennallaan. WCAS lähtee jatkamaan vahvoja otteitaan ja tavoitteena on sijoittua jälleen sarjan kärkisijoille. Viime kauden kahdesta turnauksesta mukaan tarttui kaksi turnausvoittoa ja vain yksi tappio, joten WCAS lähtee sarjaan yhtenä ennakkosuosikeista.

WCAS pelaa viime kauden tapaan EYBL-sarjan II-divisioonassa. Samassa sarjassa pelaa joukkueita Venäjältä, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Hollannista ja Suomesta. Mukana on muun muassa tarunhohtoinen Moskovan CSKA”

wcas-logo

Lisätietoa:

Joukkueen suomenkielinen nettisivu pelaajakortteineen löytyy täältä.

Sarjan viralliseen WCAS-joukkuesivuun ja otteluohjelmaan voi tutustua täällä.

Kaupunkimedia Aamuset on julkaissut jutun aiheesta 17.10.2014, sen voit lukea täältä.

Nanna Rannikko