Bojanin korisleiri 24.–26.7.2023

30.05.2023

Bojanin korisleiri 24.–26.7.2023

Korihait järjestää heinäkuun lopulla ensimmäistä kertaa ikinä Bojan Sarcevicin nimikkoleirin kaikille juniori-ikäisille koripalloilijoille. Bojanin korisleiri järjestetään Uusikaupunki Areenalla 24.–26.7.2023. Leirin ”päävalmentajana” toimii itseoikeutetusti Bojan Sarcevic sekä hänen apunaan toimii muita seuran edustusjoukkueiden pelaajia.

BOJANIN KORISLEIRI 24.–26.7.2023 klo 10–16

  • Tarkoitettu kaikille junioreille Pikkususista (2018 syntyneet) alle 19-vuotiaisiin
  • Hinta: 95€ (25% sisaralennus saman perheen lapsista)
  • Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.7.2023 mennessä

Leirin tukikohtana on Uusikaupunki Areena (Pohjoistullitie 3), mutta sään salliessa osa harjoituksista tehdään ulkona, joten ota mukaasi sisä- sekä ulkovaatetus, oma juomapullo ja pallo. Myös pieni oma välipala kannattaa myös ottaa mukaan. Leirin ohjelmaan sisältyy koripallon lisäksi myös monipuolisesti oheisharjoituksia.

– Ensimmäiset kaksi päivää harjoittelemme perustaitoja kuten heittämistä, syöttämistä sekä pelin lukemista ja ymmärtämistä. Kolmantena päivänä kisataan ja pelataan. Ohjelma on suunniteltu niin, että kaikenikäisille junioreille löytyy mukavaa tekemistä. Tervetuloa kaikki koripallosta kiinnostuneet nuoret leirilleni, Bojan Sarcevic lähettää terveiset.

Sarcevicin lisäksi ohjaajina leirillä toimii pelaajia seuran Korisliiga-joukkueesta sekä naisten I-divarijoukkueesta. Bojan on vinkannut, että paikalla saattaa käydä myös yllätysvieraita.

Leiripäivät ajoittuvat päivittäin aikavälille 10.00 – 16.00 ja jokaisena leiripäivänä tarjotaan lounas. Leirimaksu sisältää ohjatun toiminnan, ruokailun, leiripaidan ja vakuutuksen.

Ilmoittaudu mukaan iloiseen ja ainutlaatuiseen kesäleiriin!

Huom. Mikäli leirille on tulossa ulkopaikkakuntalaisia, jotka tarvitsevat hotellimajoitusta, niin ota yhteyttä juniorit@korihait.fi.

Leirille mahtuu maksimissaan 75 pelaajaa ja pelaajat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.⁠