Bojanin vieraaksi Pohjanmaalle

26.10.2019

Bojanin vieraaksi Pohjanmaalle

Korisliigan tahti pysyy reippaana ja lauantaina haibussi suunnistaa Pohjanmaalle. Hieman yskien kautensa käynnistänyt hallitseva mestari Kauhajoen Karhu ottaa petokalan vastaan. Haasteet pysyvät siis edelleen kivikovina.

Karhun saldo näyttää kahta voittoa seitsemästä pelistä. Tyytyväisiä starttiin ei varmasti olla ja kummallisuus on kotikentän suoritukset. Kauhajoelta puuttuu kotivoitto edelleen. Kaikki kolme kotimatsia ovat päättyneet tappiollisesti. Voitot ovat tulleet sarja-avauksesta Kotkasta sekä paikallisvihulaiselta Lapualta.

Kauhajoella ei yksikään pelaaja ole rynninyt pistetilastoissa. Samuel Givensin keskiarvo on 16,5 ja Cameron Jonesin 15,3. Ja onhan siellä Bojan. Kovasti jo kotiin odotettu Bojan on ollut johdattamassa seuraa kahteen mestaruuteen ja pyörittelee joukkueen kuvioita edelleen. Syöttötilastossa Bojan on tällä hetkellä yhdeksäntenä ja viettää kentällä yli puoli tuntia per matsi.

Haiparven polku on ollut viime aikoina kivinen ja sitä yritellään edelleen tasoittaa. Haussa on, jälleen kerran, tasapainoisempi ja pirteämpi 40-minuuttinen kuin mitä lähiaikoina on nähty.

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Elisa Viihde Sportilta klo 16.50 alkaen.