Eiköhän jo aloiteta – pitkään odotettu sarja-avaus tiistaina Espoossa

25.09.2017

Eiköhän jo aloiteta – pitkään odotettu sarja-avaus tiistaina Espoossa

Leikit on leikitty ja kokeilut tehty. Tästä eteenpäin virheet näkyvät sarjataulukossa ja voitoista saa pisteitä. 40 ottelun runkosarjarupeama alkaa tiistaina. Korihait käynnistää oman urakkansa Espoosta.

Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikulalla pyörii varmaan monenlaistakin mielessä, mutta kysyttäessä avauspelistä vastaus on terävä ja kielenkäytöltään arveluttava.

-Kaksi pistettä s..tana, Nikula tempaisi ensi töikseen.

Pelkillä voimasanoilla tätä ei voiteta. Korihait on harjoituspeleissä lämmennyt verkkaisesti. Siihen ei ole nyt varaa.

-Ehdottomasti pitää aloittaa terävämmin. Muuten tulee noutaja, Nikula tähdensi.

Teemu Sulonen pukee tiistaina ensi kertaa ylleen Korihaiden kelta-mustan peliasun liiga-avauksessa Espoo Unitedia vastaan.

Espoo Unitedin pelin sielu on Bisonsin parhaimpina vuosina pelintekijänä toiminut Jeb Ivey, jonka heittokäsi on edelleen vireessä tarvittaessa. Tärkeitä miehiä ovat myös Omar Calhoun, Okko Järvi sekä Argentiinankin liigassa siipiään kokeillut Samuel Haanpää.

-Meidän jätkistä Justus Kilpinen ja Teemu Sulonen ovat viime kaudella pelanneet heitä vastaan, joten sieltä saamme lisätietoa. Tavoitteenamme on kontrolloida pelin tempoa ja saada oikeita heittovalintoja, Helminen suunnitteli.

Espoo nousi Korisliigaan viime keväänä kukistamalla Lahti Basketballin divarin finaaleissa otteluvoitoin 3-1. Lahti joutui liigakarsintaan, jossa haiparvi pesi mennen tullen lahtelaiset. Kokenut Jouko Järvinen sekä Lauri Toivonen kuuluvat myös joukkueen runkomiehiin.

Korihait lähtee näillä näkymin sarja-avaukseen terveellä miehistöllä.

Korisliigan avaus Espoo United – Korihait siis tiistaina 26.9. klo 18.30 Tapiolan Urheiluhallilla. Ottelu näkyy suorana Fanseat-suoratoistopalvelussa.