Hanki Karjurock-liput Korihailta – tuet samalla juniorikoripalloa

6.06.2014

Hanki Karjurock-liput Korihailta – tuet samalla juniorikoripalloa

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia liput maailman kovimmille maalaisfestareille ja tukea samalla Korihaiden junioritoimintaa!

180x90

Korihaiden juniorit myyvät pääsylippuja Lokalahdella 18.-20.7. järjestettävään Karjurockiin ennakkomyyntihintaan ja osa myyntihinnasta menee suoraan Korihaiden junioritoimintaan ja lipun myyneen pelaajan joukkueelle.

Lippujen hinnat Korihailta ostettuna ovat:
– perjantai 34 e (portilla 40 e)
– lauantai 38 e (portilla 45 e)
– perjantai-lauantai 65 e (portilla 75 e)

Lippuja voi ostaa Korihaiden junioreilta, sekä Väriukista (Kurjenpolku 3) ja Korihaiden toimistolta (Vuorikatu 11). Lisätietoja ja VIP-lippuja voi tiedustella Ville Vuoriselta 040-5161561 tai ville.vuorinen@korihait.fi. Maksu käteisellä.

Karjurock järjestetään 18.-20.7 Lokalahden Nopperlassa, noin 20 kilometriä Uudestakaupungista. Karjurock on ikärajaton tapahtuma, joten perheen nuorimmatkin jäsenet ovat tervetulleita. Festaribussi Karjurockiin kulkee Uudestakaupungista, Turusta, Raumalta, Laitilasta ja Vehmaalta. Tämän vuoden Karjurockin pääesiintyjä on saksalainen Helloween. Lisäksi tarjolla on Suomen eturivin artisteja, kuten Anna Abreu, Elastinen, Jonne Aaron, JVG, Paula Koivuniemi, Ressu ja Jussi, Suvi Teräsniska, Stratovarius ja Yö.

kuva 17