Jalen Henryn paluu Poharille

9.02.2020

Jalen Henryn paluu Poharille

Jalen Henry pelaa tänään ensimmäisen pelinsä Pohitullissa vastustajan paidassa, kun Korihait kohtaa BC Nokian klo 17 alkavassa ottelussa.

Mies tuli Ranskan kentiltä, hurmasi ukilaisyleisön tsemppaamalla kovaa, kannustamalla kavereita äänekkäästi ja ratkaisten kauden ensimmäisen voiton sankarimaisella tippauksella muutaman sadasosan ennen summeria. Alun jälkeen sädekehä hieman himmeni ja sitten mies poistui takavasemmalta Pirkanmaalle. Nyt tarinan päähenkilö, Jalen Henry siis, palaa takaisin Pohitulliin.

BC Nokia yrittää löytää tasapainoa omaan suoritustasoonsa, joka tällä hetkellä heittelee melko paljon. Myös keltaisessa otsapannassa viilettänyt Henry kaipaa onnistumisia, pistekeskiarvo kolmessa pelissä on tasan kuusi pinnaa.

Nokian luotettavin jenkki on ollut Stacy Davis 16,8 paunan keskiarvolla. Muuten on miestä mennyt ja tullut, Henryn lisäksi näätälauma hankki viime kaudella Kobrien riveissä pelanneen Larry Andersonin. Amerikkalaisilta odotetaan väkevämpää panosta, jotta nokialaiset pysyvät tiukassa taistossa viimeisistä pudotuspelipaikoista. 

Korihait on harvoin kuntopuntarissa niin ylhäällä kuin nyt. Takana on kolme voittoa viidestä edellisestä pelistä ja tappiopeleissä vieraskentilläkin pelattiin pitkiä jaksoja oikein pirteästi. Tilauksessa on kauden seitsemäs voitto ja kolmas peräkkäinen kotivoitto. Viimeksi saatiin mukavan riehakas tunnelma halliin. Sitä voitaisiin nyt jatkaa, jookosta?

Matsi näkyy livenä sekä Elisa Viihde Sportilta että Veikkaus TV:stä.