Jykevä Karhu seuraava haiparven kohde

31.01.2017

Jykevä Karhu seuraava haiparven kohde

Vankasti omilla jaloillaan seisova Karhu, pohjanmaalainen sellainen, on Korihaiden tähtäimessä keskiviikkona. Petokala matkaa Kauhajoelle tavoitteenaan edelleen se ensimmäinen vierasvoitto. Tehtävä on todella kova.

-Kauhajoki on hyvässä vireessä ja mennyt koko ajan eteenpäin. Ja vielä vieraspeli meille, joista yhtään palkintoa ei olla vielä saatu. Kaikesta huolimatta olen silti luottavainen meidän porukkaan, Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula ennakoi.

Viikonloppuna tulleet terveysmurheet eivät vaikuta olevan niin suuria kuin ensiksi luultiin. Mikael Herbert saattaa olla jo keskiviikkona kokoonpanossa ja Eric McAlisterin kohdallakaan tilanne ei pitäisi olla vakava. McAlisteria ei kuitenkaan Kauhajoella tositoimissa nähdä.

Kauhajoen Karhu on voittanut kahdeksan viimeisestä kymmenestä pelistä. Sami Toiviaisen valmentaman ryhmän viimeisin voitto oli erityisen maukas, kun joukkue teilasi Joensuun Katajan kotikentällään. Tämä antaa haiparvelle perspektiiviä, millaisen haasteen edessä ollaan.

Haiparvi suuntaa keskiviikkona Kauhajoelle Karhun kaatoon. Kuva: Mainostoimisto Grafesko

Kauhajoella on erittäin tasapainoinen jenkkikvartetti, jonka uusin jäsen Devonne Giles on pelannut aiemmin KTP:ssä samoin kuin Bojan Sarcevic. Austin Hollins on kovin pistelinko. Keskiarvo pinnoissa on 17,4 ja se oikeuttaa Korisliigassa kuudenteen sijaan.

Joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa aiemmin ja molemmat ovat päättyneet Kauhajoen kahdeksan pisteen voittoon. Edellinen koitos Kauhajoella oli aivan kauden alussa. Silloin korisukkaa vingutettuun ahkerasti ottelun päättyessä 102-94.