Katajan tähtisikermä perjantai-illan ratoksi Poharille

17.03.2017

Katajan tähtisikermä perjantai-illan ratoksi Poharille

Huippuyksilöt, jotka juoksevat mahdollisuuden saatua kenttää paremmin kuin ehkä kukaan muu tässä sarjassa. Tällaisen luonnehdinnan antoi Korihaiden pääpiiskuri Jarno Nikula perjantain vastustajasta. Joensuun Kataja varmasti nämä kehut ansaitsee. Kaiken pitää onnistua, jotta perjantaina saadaan kunnon sähinä aikaiseksi.

On Ilari Seppälää ja Mäkäläisen Vesaa ja muita kovia nimiä. Niin, ja onhan siellä Teemu Rannikko. Aina se mainitaan, mutta ei sitä voi poiskaan jättää. Mies, jolla on syöttöjensä perusteella silmäparit molemmilla puolin ohimoa sekä takaraivolla. Asiaa ei ole kuitenkaan todistettu. Korihaiden onni saattaa olla, että Rannikko on jättänyt viime pelejä välistä eikä ole pelikuntoinen.

Katajan ulkomaan apujen määrä ja henkilöt ovat vaihdelleet kauden aikana. Viimeisin kiinnitys Darryl Bryant on erittäin laadukas takamies, joka on kahdessa viime matsissa takonut lähes 30 pinnaa. Rion Brown hankittiin kesken kauden myös ja taitava laituri on ollut joukkueensa paras pistemies.

Kataja on sarjataulukossa sijalla kolme yhden voiton perässä Vilpasta ja Seagullsia. Kahdeksan voittoa viimeisestä yhdeksästä matsista ottanut Kataja haluaa varmasti hilata itsensä ylemmäksi, jotta kotietu edes välieriin varmistuisi.

Haikoutsi Nikula halusi omiensa olevan ehdottoman hereillä heti alusta asti. Mitä pidemmälle peli pysyy tasaisena, sen paremmat mahdollisuudet petokalalla on yllätykseen. Kotitappioiden putkea lähdetään tosissaan katkaisemaan.