Kevin Bracy-Davis vahvistamaan haiparvea

4.01.2018

Kevin Bracy-Davis vahvistamaan haiparvea

Korihaiden pelaajarosterissa tapahtuu muutoksia uuden vuoden kynnyksellä ja voidaankin todeta, että Pohitullin palloilupyhätön eli Korihaiden kotiareenan ulko-ovien saranat ovat koetuksella. Viime viikolla Korihait kiinnitti vahvuuteensa Matthew Gibsonin ja nyt muutoksia on tiedossa lisää. Toivottavasti nyt tehtävät muutokset jäävät viimeisiksi kuluvan kauden osalta ja joukkueen runko saataisiin vakiinnutettua, jolloin joukkue pääsee keskittymään itse peliin ja sen kehittämiseen uuden valmentajansa Damion Dantzlerin johdolla.

Eilen Korihait julkaisi Marius van Andringan palanneen Korihaiden riveihin. Tarkkasilmäisimmät katsojat havaitsivat Korihaiden penkkirivistön läheisyydessä Espoossa myös toisen uuden pelaajan ja toden totta, Korihait on kiinnittänyt riveihinsä Kevin Bracy-Davisin (201 cm, 82 kg), joka pelasi viime kaudella yliopistouransa seniorikauden Davis & Elkins College Senatorsin riveissä tehoin 23 pistettä, 8,6 levypalloa ja 2,3 syöttöä ottelua kohden. Kuluneen syksyn Bracy-Davis on pelannut Espanjan alasarjajoukkue Ponferrada CDP riveissä tehden siellä ottelukohtaisiksi tilastoikseen 24 pistettä, 6,7 levypalloa ja 2,5 levypalloa.

Yhdysvaltalaisten Gibsonin ja Bryce-Davisin liittyminen joukkueeseen merkitsee tässä vaiheessa samalla sitä, että Korihait on purkanut Quinton Chievousin pelaajasopimuksen.

Lisätiedot:
Ville Laaksonen
seuran puheenjohtaja
ville.laaksonen@korihait.fi
040 8261664