Korihaiden edustusjoukkue valmis Korisliigakaudelle 2016-2017 – Holloway ja Alanen viimeiset vahvistukset!

9.08.2016

Korihaiden edustusjoukkue valmis Korisliigakaudelle 2016-2017 – Holloway ja Alanen viimeiset vahvistukset!
Korihaiden joukkue on nyt valmis ja valmiina kauteen! Kuva: Fotomika

Korihaiden joukkue on nyt valmis ja valmiina kauteen! Kuva: Fotomika

Korihaiden edustusjoukkue voi aloittaa valmistautumisen tulevaan Korisliigakauteen täydellä teholla, sillä joukkueen pelaajarosteri ja valmennustiimi ovat valmiina. Kesäkuun tiedotustilaisuuden jälkeen Korihait on solminut 1-vuotiset pelaajasopimukset sekä Aapeli Alasen että Emmanuel Hollowayn kanssa.

30-vuotias Holloway on suomalaisille korisfaneille tuttu jo entuudestaan, sillä mies on pelannut Korisliigaa aikaisemminkin Salon Vilppaassa kaudella 2011-2012. Lisäksi Holloway on pelannut Namika Lahdessa kaudella 2012-2013, jolloin mies valittiin myös Korisliigan maaliskuun pelaajaksi.  Korisliigan lisäksi kokenut 1-2 paikan pelaaja on esiintynyt pelikentillä mm. Italiassa, Saksassa, Tsekissä ja Sveitsissä. Viime kauden Holloway pelasi Saudi-Arabiassa. Saksan vuosinaan mies palkittiin myös vuoden puolustuspelaajana. Korihaille Holloway tuo paljon kaivattua kokemusta ja leveyttä takamiesosastoon ja yhdessä Mikko Jalosen kanssa muodostaa mielenkiintoisen ja vaarallisen kaksikon.

Toinen uusi vahvistus on viime kaudella Forssan Koripojissa Korihaitakin piinannut Aapeli Alanen. Alanen on Namika Lahden kasvatteja ja edusti Suomea juuri päättyneissä alle 20-vuotiaiden EM-kotiturnauksessa. FoKoPo:n riveissä Alanen kirjautti menneellä kaudella 1A-divisioonassa 11,6 pistettä, 5,2 levypalloa ja 0,9 syöttöä ottelua kohden. Korihaihin 201-senttinen Alanen tuo monipuolisuutta ja pituutta niin hyökkäys- kuin puolustuspäähänkin.

Muut Korihaiden pelaajat kaudella 2016-2017 ovat: Kapteeni Mikko Jalonen, Mikael Herbert, Vesa-Pekka Laine, Eero Lehtonen, Reginald Bratton, Markus Van, Dominique Lee, Panu Peltokangas sekä Valtteri Hyytinen.

Tänä syksynä joukkueen kaikki pelaajat ovat saapuneet jo hyvissä ajoin paikkakunnalle ja täten myös joukkueen yhteiset harjoitukset ovat jo pyörähtäneet käyntiin. Ennen varsinaisen liigakauden alkua Korihait harjoitteleekin tiiviistii ja pelaa useita harjoitusotteluita, ollakseen kovassa iskussa Korisliigan pyörähtäessä käyntiin kotiottelulla Lapuan Korikobria vastaan 5.10.2016 Pohitullissa.

Uudet vahvistukset Aapeli Alanen, Emmanuel Holloway, Panu Peltokangas ja Dominique Lee odottavat innolla kauden alkua. Kuva: Fotomika

Uudet vahvistukset Aapeli Alanen, Emmanuel Holloway, Panu Peltokangas ja Dominique Lee odottavat innolla kauden alkua. Kuva: Fotomika

Gerald Lee Sr. palaa valmennustiimiin

Joukkue sai mieluisia uutisia myös valmennusrintamalle, kun Korihait-legenda Gerald Lee Sr. päätti lähteä jälleen mukaan tiimiin. Joukkueen päävalmentaja Jarno Nikulan soitto vakuutti miehen lopullisesti ja niinpä ”Jerry” päätti lähteä vielä mukaan uutta intoa uhkuen.

Uudistunut VIP-tila

Korihait panostaa voimakkaasti ottelutapahtumiin alkavalla Korisliigakaudella. Tuija Talvitie Sisustussuunnittelu Talvitie Designistä on suunnitellut Uudenkaupungin Korihaille uudet VIP-tilat Uudenkaupungin yhtenäiskoulun ja Pohitullin palloiluhallin alakertaan. Uudet VIP-tilat otetaan käyttöön kauden pyörähtäessä käyntiin lokakuun alussa. Korihait toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan uusiin tiloihin!

Lisätietoja

Korihaiden varmistuneet harjoituspelit

Uusi joukkue kokonaisuudessaan

Tilaa ensi kauden kausikortti täältä ja varmista paikkasi Korisliigan sykkeessä

Uuden ilmeen mukainen Korihait-lippis nyt myynnissä! Lue lisää täältä