Korihaiden ensimmäinen kotiottelu torstaina

15.09.2015

Korihaiden ensimmäinen kotiottelu torstaina

Tänä syksynä jo neljä harjoitusottelua pelannut Korihait esiintyy vihdoin ensimmäistä kertaa kotiyleisölleen, kun Salon Vilpas saapuu Pohitulliin torstaina 17.9. kello 18.30 alkavaan otteluun. Kyseessä on näillä näkymin myös Korihaiden viimeinen harjoitusottelu ennen 3.10. alkavaa miesten 1A-divisioonan runkosarjaa.

Vesa-Pekka Laine esiintyy kotiyleisölle ensimmäistä kertaa viime kauden seuraansa vastaan.

Vesa-Pekka Laine esiintyy kotiyleisölle ensimmäistä kertaa viime kauden seuraansa vastaan.

Korihait on siis pelannut neljä harjoitusottelua, joista se on voittanut kaksi, yksi on päättynyt tasan ja viimeisin ottelu viime lauantaina päättyi Korihaiden pisteen tappioon. Korihaiden 12 pelaajan ringissä on tällä kaudella kolmasosa uusia pelaajia, kun Mikko Jalonen, Mikael Herbert, Marcus Van, Hunter Gibson, Jalmari Salaterä, Jaakko Lahti, Eero Lehtonen ja Valtteri Järvenpää ovat saaneet uusiksi joukkuekavereikseen amerikkalaisen James Crowderin, Salon Vilppaasta saapuneen Vesa-Pekka Laineen ja A-junioreista nostetut Akseli Mäkelän ja Valtteri Hyytisen. Noin parimetrinen Crowder on osoittautunut monipuoliseksi hyökkäyspään pelaajaksi, joka sille päälle sattuessaan on kova luu myös puolustuksessa. Vesa-Pekka Laine puolestaan on vikkelä takamies, joka on tunnettu tarkasta heittokädestään. Korihaiden kasvatti Akseli Mäkelä on tuurannut Marcus Vania korinaluistoilla ja myös Valtteri Hyytinen on saanut jo tulikasteensa miesten peleissä.

Viime kaudella Korisliigassa kymmenenneksi sijoittunut Vilpas on pelannut vasta yhden harjoitusottelun, jossa se kärsi tappion Loimaan Bisonsille lukemin 118-90. Vilpas lähtee alkavalle kaudelle tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa ja onkin kesän aikana vahvistunut merkittävästi, sillä Pohitullin katsomon suosikki Sami Ikävalko sai seurakseen viime kaudella Korikobrien paidassa reilut 11 pinnaa per peli pussittaneen Juho Nenosen, sekä noin 7 pinnaa per peli upottaneen Okko Järven Hongasta. Jenkkejä Vilppaalla on liigasopimusten sallimat neljä kappaletta, eli takamies Doug Wiggins (185 cm), laituri Darryl Partin (198 cm) sekä sentterit Cavell Johnson (205 cm) ja Austin Dufault (205 cm). Korihait ja Vilpas kohtasivat viimeksi viime syksynä, jolloin Korihait osoittautui paremmaksi lukemin 90 – 86.

Korihaiden ja Vilppaan ottelu käydään siis Pohitullissa torstaina kello 18.30 alkaen. Liput otteluun maksavat viisi euroa ja jo hankitut kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn. Ottelusta voi myös ostaa kausikortteja ja uutuutena tälle kaudelle on tullut myös mahdollisuus pankkikorttimaksamiseen. Korihaiden juniorit, juniorivalmentajat ja -joukkueenjohtajat pääsevät otteluun lippuluukulla olevan nimilistan mukaan. Kausikortteja voi tiedustella myös Marko Ruoholalta numerosta 044-235 1574 tai sähköpostilla osoitteesta marko.ruohola@korihait.fi.