Korihaiden ja Josh Dollardin tiet eroavat

21.02.2014

Korihaiden ja Josh Dollardin tiet eroavat

Korihaiden ja Korisliigan tehopelaajiin lukeutuvan Josh Dollardin pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja Dollard siirtyy Filippiinien sarjaan välittömästi.

Korihait ja Dollard käyttivät pelaajasopimuksessa ollutta pykälää, jolla sopimus voitiin purkaa ja näin ollen Dollardin pelit Suomen kentillä päättyivät keskiviikon Pyrintö peliin.  Dollard oli Korihaiden paras pistemies tehtaillessaan 20,7 pistettä ottelua kohden ja samalla mies napsi 8,1 levypalloa. Koko sarjan pistetilastossa Dollard on tällä hetkellä kolmantena.

”Haluan kiittää kaikkia Korihaiden faneja saamastani tuesta ja kannustuksesta ”, kiittelee jo tänään pois Suomesta matkustava Josh Dollard. ”Samalla haluan kiittää Korihaiden valmentajia ja seurajohtoa saamastani mahdollisuudesta tulla Suomeen. Matka oli välillä raskas, mutta samalla erittäin antoisa enkä tekisi mitään toisin”, jatkaa Dollard. ”Toivon seuralle kaikkea hyvää tulevaisuudessa”, päättää Dollard.

”Valmennusjohtomme tiesi tarkkaan jo kesällä Dollardin ottaessamme minkälaisen pelaajan saamme ja myös sen että hän saattaa jossain vaiheessa lähteä isommille kentille”, valottaa Korihaiden toiminnanjohtaja Ville Vuorinen ratkaisun taustoja. ”Emme halunneet olla lähdön esteenä, kun sopimustarjous rahakkaimmilta kentiltä tuli. Itse asiassa Dollardin lähtö oli lähellä jo joulukuun alussa, mutta silloin siirto kariutui toisen joukkueen peruessa sopimuksen”, jatkaa Vuorinen.

Korihait jatkaa kautta jenkkikolmikolla Padgett-Stanback-Mack, mutta tarkkailee samalla mahdollisia lisävahvistuksia.

Josh Dollard oli Korisliigan värikkäimpiä pelaajia. Kuva Mika Reinholm/Fotomika.

Josh Dollard oli Korisliigan värikkäimpiä pelaajia. Kuva Mika Reinholm/Fotomika.