Korihaiden ja Reginald Brattonin tiet erkanevat

28.10.2016

Korihaiden ja Reginald Brattonin tiet erkanevat

koris_8936

Korihait ja Reginald Bratton ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksen tänään perjantaina.

Toista kauttaan Korihaissa pelannut 30-vuotias Bratton ehti tilastoida kuudessa pelaamassaan Korisliigaottelussa keskimäärin 12,5 pistettä, 4,2 levypalloa sekä 2,2 syöttöä ottelua kohden. Kaudella 2015-2016 Bratton kuului Korihaiden kantaviin voimiin 1A-divisioonassa.

”Haluamme kiittää Reggietä hänen panoksestaan Korihaiden eteen. Päätös sopimuksen purkamisesta ei ollut helppo, mutta tarvitsemme kuitenkin peliimme Korisliigassa toisen tyyppistä ja isompaa pelaajaa. Reggie on todellinen ammattilainen, niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella. Lisäksi hän on ollut pidetty pelaaja joukkuetovereiden ja kannattajien keskuudessa. Erityisen merkittävä Reggien rooli oli kevään nousukarsintojen yhteydessä.” toteaa seuran puheenjohtaja Kalle Klotz.

Syy Reginald Brattonin ja Korihaiden teiden erkanemiseen oli – kuten seuran puheenjohtaja Kalle Klotz totesi – se, että harjoituskauden ottelut yhdessä runkosarjan ensimmäisten ottelujen kanssa osoittivat, että Korihait tarvitsee joukkueen kokonaispalettiin sopivampaa ja hieman erilaista pelaajaa. Pyrkimys onkin saada uusi pelaaja Korihaiden rosteriin jo seuraavaan kotiotteluun BC Nokiaa vastaan.