Korihaiden vuosi huipentui joululomaleiriin Pohitullissa

5.01.2015

Korihaiden vuosi huipentui joululomaleiriin Pohitullissa

Korisleiri-joulukuuOhikulkijoillekaan ei jäänyt epäselväksi mitä Pohitullin palloiluhallissa tapahtui 29.-30.12., kun lähes kuusikymmentä innokasta koripalloilijaa kuljettivat pallojaan Pohitullin parketilla. Vuoden viimeisellä viikolla vietettiin Korihaiden vuotuista joululomaleiriä 6-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Korihaiden valmennuspäällikkö Jarno Nikulan luotsaama leiri sai yllätysmäärän innokkaita osallistujia niin seuran omista junioreista kuin täysin uusistakin koripalloinnokkaista. Ohjaajina leirillä toimivat seuran omat valmentajat sekä edustusjoukkueen pelaajia.

Maanantaiaamuna leiriläiset jaettiin kolmeen ikäryhmään ja kaikille jaettiin oma leiri-paita. Valmentajat Jarno Nikula, Marko Arvonen, Jukka Järvinen, Jussi Humppi, Timo Korpijärvi ja Jussi Pitkänen ottivat ryhmät haltuunsa ja leiri saattoi alkaa. Leiriohjelma eteni kunkin ryhmän taito- ja jaksamistason mukaan ja molempina leiripäivinä oli päivän päätteeksi myös yhteistä ohjelmaa ja kilpailuja. Pohitulli oli täynnä vauhtia ja koripalloenergiaa, jota edesauttamassa ja ohjaamassa kävivät vuoroin myös lähes kaikki edustusjoukkueen pelaajat. Molempina päivinä leiriväki nautti myös yhteisen lounaan ja välipalan Pohitullin ruokalassa joukkueenjohtaja Mona Aution tarjoilemana. Leirin hittiruoka oli ensimmäisen leiripäivän makaroonilaatikko, joka sai paljon kiitosta niin pienimmiltä kuin isommiltakin leiriläisiltä. Ohjaajien hittijuoma oli ruoanpäälle juodut kahvit, joka auttoi pysymään leiriläisten vauhdissa.

Tiistaina korisleiri huipentui edustusjoukkueen Nigel Mooren vetämään yhteisohjelmaan ja sitä seuranneeseen palkintojenjakoon. Sujuvasti suomenkielellä ryhmää kannustanut Moore sai koko porukan iloiseen liikkeeseen ja sai osakseen myös hyväntuulista hihitystä leirin pienimmiltä. Palkintojenjaossa ohjaajat jakoivat seura- ja koripallotuotteita koko leirin ajan esimerkillistä asennetta osoittaneille ja muutoin menestyneille leiriläisille. Jälkikasvuaan hakemaan tulleet vanhemmat hurrasivat yläkatsomossa, kun korisjunnut ohjaajineen kerääntyivät kasaan kentän keskiympyrään ja kajauttivat ilmoille suuren ”Korihait”-huudon vielä ennen kotiinlähtöä.

Korihaissa oltiin joululomaleiriin hyvin tyytyväisiä ja tempaus sai runsaasti kiitosta myös leiriläisiltä ja heidän vanhemmiltaan.
-Ihan paras korisleiri! On ehkä hellyyttävintä, millä itsevarmuudella tollanen 130 senttinen tappi vetää heittohihan ylle ja hikinauhan päähän. Toi meidän pieni mies elää ja hengittää korista ja junnutoiminta on selkeesti harpannu eteenpäin. Kuten Korihaissa meininki muutenkin, sellanen mukava positiivinen pöhinä on päällä nyt, hehkutti leirille osallistuneen Eemelin äiti Päivi Sappinen.

Korihait haluaa kiittää kaikkia leirille ja sen aikaansaamiseen osallistuneita huikeasta tapahtumasta. Seuraava mahdollisuus osallistua Korihaiden korisleirille tulee jo hiihtolomaviikolla helmikuussa. Ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan vielä myöhemmin tammikuun aikana.