Korihailla kolmen vieraspelin viikko

7.09.2015

Korihailla kolmen vieraspelin viikko

Korihaiden harjoitusottelut jatkuvat tällä viikolla kolmella vieraspelillä. Tiistaina Korihait matkaa Pohjanmaalle ja kohtaa viime kaudella Korisliigassa neljänneksi sijoittuneen, Bojan Sarcevicin Kauhajoen Karhun. Kauhajoki on vahvistanut joukkuettaan kesän mittaan, sillä Sarcevicin, Antti Kanervon ja Juho Lehtorannan edustamaan joukkueeseen ovat liittyneet KTP:sta siirtyneet Samuli Vanttaja ja Aleksi Akpaso. Vahvan kotimaisen osaston lisäksi Karhulla on riveissään tällä hetkellä kolme jenkkiä, takamies-laituri Rotimi Osuntola, iso laituri J.D. Weatherspoon ja sentteri Lucas Troutman. Heistä Weatherspoon on vakuuttanut joukkueen päävalmentaja Sami Toiviaisen harjoituksissa, sen sijaan Osuntola ei ole vakuuttanut. ”Osuntolan kanssa pitää nyt tarkasti miettiä, että mitä tulemme tekemään. Luulen että jotain ratkaisuja pitää tehdä suuntaan tai toiseen ennen tiistain peliä,” pohtii Toiviainen Karhun nettisivuilla. Lucas Troutman ei ole vielä saapunut Suomeen, joten Karhulla on siis pelaavassa kokoonpanossa yksi tai kaksi jenkkivahvistusta. ”Korihaista ei minulla ole juurikaan tietoa. Emme keskity treenimatseissa vastustajan tekemiseen lainkaan, vaan kokeilemme ja hiomme vain omaa pelaamista”, Toiviainen jatkaa.

Korihait puolestaan on päässyt harjoittelemaan täydellä kokoonpanolla viimeisen viikon ja edellisestä pelistä puuttuneet Marcus Van ja uusi tuttavuus James Crowder ovat nyt siis kokoonpanossa.

Marcus Van murjoo jälleen Korihaiden korin alla (FotoMika).

Marcus Van murjoo jälleen Korihaiden korin alla (FotoMika).

Kauhajoen reissun jälkeen Korihait suuntaa Suomenlahden toiselle puolelle Tallinnaan, jossa se kohtaa kahdesti paikallisen TLU Kalevin. TLU Kalev pelasi viime kaudella Viron liigan ohella Baltian liigaa, johon Suomesta osallistui Tampereen Pyrintö. Tallinnalaisjoukkue on vahvistunut kesän aikana kokeneilla, Viron maajoukkuepelaajilla Renato Lindmetsillä ja Kaido Saksilla. Korihaiden ja TLU Kalevin ottelut käydään 11. ja 12. syyskuuta.

Korihaiden harjoituskauden ensimmäinen kotiottelu käydään torstaina 17.9. kello 18.30, jolloin Pohitulliin saapuu Korisliigajoukkue Salon Vilpas. Korihait ja Vilpas kohtasivat viimeksi viime syksynä, jolloin Korihait osoittautui paremmaksi lukemin 90 – 86. Tuolloin kesällä Korihaiden paitaan siirtynyt Vesa-Pekka Laine rankaisi Korihaita vielä Vilppaan paidassa, viimeistelemällä tarkasti kolmosviivan takaa.

Sisäänpääsyyn Vilpas peliin oikeuttaa kauden 2015-2016 kausikortit, joita voi hankkia Korihaiden toimistolta tai toiminnanjohtaja Marko Ruoholalta 044-2351574 tai marko.ruohola@korihait.fi.