Korihaille kaksi uutta vahvistusta

5.08.2019

Korihaille kaksi uutta vahvistusta

Uudenkaupungin Korihaiden takamies-osasto vahvistuu kahdella yhdysvaltalaispelaajalla. Seura on solminut vuoden mittaiset sopimukset Casey Bensonin ja Anton Cookin kanssa. 

24-vuotias pelintekijä Benson on Grand Canyonin yliopiston kasvatti, joka pelasi viime kauden Slovenian pääsarjassa Hopsi Polzelan joukkueessa. Vastuuta 190-senttinen Benson keräsi joukkueessa keskimäärin lähes 29 peliminuutin verran viimeistellen 28 ottelun keskiarvoikseen 7,3 pistettä, 5,6 syöttöä ja 4,4 levypalloa. 

24-vuotias pelintekijä Casey Benson vahvistaa Korihaita tulevalla kaudella.

Benson kertoo odottavansa jo malttamattomana saapumista Suomeen ja Uuteenkaupunkiin. 

– Hienoa päästä pelaamaan Jordin (päävalmentaja Juste) ja koko joukkueen kanssa fanien edessä. Pyrin tuomaan joukkueeseen kovuutta ja paloa, ja haluan olla mukana luomassa voittamisen kulttuuria. Uskon, että kaudesta tulee hyvä, hän arvioi. 

Päävalmentaja Jordi Juste on tyytyväinen saadessaan Bensonin pyörittämään joukkueen peliä. 

– Meillä on kokonaisuudessaan hyvin nuori joukkue, mutta Caseylla on kuitenkin jo kokemusta eurooppalaisesta pelityylistä ja joukkueen johtamisesta. Hän lukee peliä hyvin ja rakentaa tilanteita taitavasti. Lisäksi hän pelaa erittäin fiksusti puolustuspäässä. Olen todella tyytyväinen, että saamme Caseyn joukkueeseen. Hän oli ykkösvaihtoehtomme pelintekijäksi, Juste iloitsee. 

24-vuotissyntymäpäiväänsä elokuun lopussa juhliva Anton Cook tuo joukkueeseen heittovoimaa. Southeastern Oklaholma Staten yliopistosta ponnistanut 188-senttinen Cook saapuu Korihaihin Brasiliasta, äskettäin maan pääsarjaan nousseesta Joinvillen joukkueesta, jossa hän kirjautti 21 ottelun keskiarvoikseen 30 peliminuuttia, 16 pistettä, 2,7 levypalloa ja 2,6 syöttöä. 

Anton Cook tuo haiparveen heittovoimaa.

– Olen kiitollinen mahdollisuudesta tulla Uuteenkaupunkiin ja Korihaihin pelaamaan. Tavoitteenani on parantaa omaa peliäni joka päivä ja tietysti auttaa joukkuetta pelaamaan parhaalla mahdollisella tavalla, Cook viestittää. 

Jordi Juste uskoo Cookin tuovan joukkueeseen paitsi heittotaitoa myös nopeutta. 

– Anton on todella taitava pallonkäsittelijä ja erittäin hyvä heittäjä. Nopeiden käsiensä ansiosta hän pystyy viimeistelemään vahvasti eri paikoista ja tarvittaessa toimimaan myös pelintekijänä. Uskon, että Antonista voi kasvaa joukkueen tiukkojen paikkojen ratkaisija, Juste sanoo. 

Pelaajien on määrä saapua Uuteenkaupunkiin syyskuun alkupuolella. 

Korihailla on pelaajasopimukset tulevalle kaudelle jo Elias Lahdensuun,Henri Ventoniemen, Miikka Marttisen, Elias Eerikinharjun, Valtteri Leinon, Luke Meiklen, Tommi Lehtosen ja Eemil Wahlbäckin kanssa. 

 

Lisätietoja antaa
Jouni Grönroos
henkilöstö- ja talousjohtaja
UU-Korihait ry
jouni.gronroos@korihait.fi
045 124 7819