Korihait Pohjanmaalle Karhua kaatamaan

8.04.2014

Korihait Pohjanmaalle Karhua kaatamaan

Korihait pelaa kauden toiseksi viimeisen vierasottelun keskiviikkona kun joukkue matkaa Kauhajoen Karhun vieraaksi.

Karhu on tällä hetkellä sarjataulukossa tukevasti viidentenä, kolme voittoa neljäntenä olevaa KTP:tä jäljessä ja kaksi voittoa perässä tulevaa Honkaa edellä. Joten kotijoukkueella on ottelussa vielä panosta viidennen sijan metsästyksessä ja hyvän vireen säilyttämisessä tulevia pudotuspelejä silmällä pitäen. Korihait sensijaan voi pelata loppukauden ilman paineita sarjasijoituksen ollessa jo hyvissä ajoin selvä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmasti ja Karhu on osoittautunut joka kerta paremmaksi. Ehkä hieman yllättäen tasaisin peli käytiin joulukuussa Kauhajoella, jossa Korihait nousi kovalla loppukirillä aivan Karhun tuntumaan Sami Ikävalkon koreilla. Josh Dollardilla oli mahdollisuus tuoda Korihait pisteen päähän viisitoista sekuntia ennen loppua, mutta epäonnistuneen vapaaheiton jälkeen Atwine Williams sinetöi kotijoukkueen neljän pisteen voiton vapaaheittoviivalta. Pohitullista Kauhajoki on hakenut kaksi voittoa 12 ja 15 pisteellä.

Karhun joukkue on elänyt jenkkivahvistusten osalta sitten viime kohtaamisen, kun joukkue hankki aivan siirtorajan kynnyksellä kaksi uutta vahvistusta. Koko kauden tasaisesti pelanneen sentterin Andre Williamsonin (16/9) rinnalle saapui laiturit Ray Willis (20/8/3) ja Justin Baker (14/6). Uusien vahvistusten tulon myötä kokenut takamies Antwine Williams (10/4/3) on joutunut seuraamaan muutaman pelin penkiltä, kun taas laituri Quincy Hankins-Cole häipyi kotimaahansa. Karhun pelin sielu on viisi kautta Korihaissa pelannut bosnialaistakamies Bojan Sarcevic. 26-vuotias Sarcevic (9/3/3) jäi kauden puolessa välissä välillä hieman pienemmille minuuteille, mutta on nyt viime peleissä ollut jälleen Ari Tammivaaran luottopelaaja pelaten noin kolmekymmentä minuuttia ottelua kohden. Karhun suomalaisosastosta löytyy laajuuttaa Henri Hirvikosken (8/2), Markus Moleniuksen (7/2), Jussi Eskolan (7/2), Niko Mattilan (6/2) ja Matias Ojalan (5/2) täydentäessä kokoonpanon.

Korihait ja Mikko Jalonen yrittävät päästä Karhun puristuksesta keskiviikkona (FotoMika).

Korihait ja Mikko Jalonen yrittävät päästä Karhun puristuksesta keskiviikkona (FotoMika).