Korihait vai Ura ulos nollakerhosta?

7.10.2019

Korihait vai Ura ulos nollakerhosta?

Maanantai-illan kuuma kotiottelu käydään Ura Basketia vastaan Uusikaupunki Areenalla. Kuva: Vilma Sappinen

Kaikki sarjapisteet ovat yhtä arvokkaita. Noin niin kuin periaatteessa. Mutta ei ne oikeasti ole. Maanantai-iltana pelataan taas hieman isommista pinnoista, kun Korihaiden yksi päävastustajista Kaarinan Ura Basket tallustelee Poharille. Voittaja ampaisee ulos nollakerhosta ja häviäjän vanne kiristyy entisestään.

Molempien joukkueiden startissa on ollut yhtäläisyyksiä. Viimeisimpänä tasainen kotipeli, jota ei kuitenkaan saatu käännettyä omaksi eduksi. Petokala otti käkeen Lapualta ja Ura puolestaan Pyrinnöltä. Nyt on edessä kauden kolmas peli.

Kun puhutaan pelaajista, niin totta kai ensimmäisenä on mainittava Marius Van Andringa. Haikapteeni, joka siirtyi täksi kaudeksi Kaarinaan. Kunnianhimoinen takamies yrittää nyt jeesata Uraa kohti pudotuspelejä ja maanantai-iltana miehen missio on upottaa vanha seuransa. Paljon vastuuta saavan Van Andringan pistekeskiarvo on 11,5 kahden pelin jälkeen.

Uran syömähammas on ollut Stephaun Branch 21,5 pisteen keskiarvolla. Myös Dustin Thomas taiteili tupla-tuplan Pyrintöä vastaan.

Haiparvi lähtee päättäväisenä katkaisemaan orastavaa tappioputkea luottaen omiin vahvuuksiinsa, nopeaan korikseen ja terrierimäiseen puolustukseen. Maanantain matsi starttaa Poharilla kello 18.30.