Korihait valmiina Korisliigaan

21.06.2016

Korihait valmiina Korisliigaan

uusi-ilme

Korihait – Korisliiga kausi 2016-2017

Koripalloliitto on eilen, 20.6.2016 vahvistanut Korisliigakauden 2016-2017 liigalisenssit ja Korihaiden nousun Korisliigaan ja Suomi-koriksen huipulle.

Korihaiden pelaajarunko Korisliigassa on pitkälti sama kuin viime kaudella 1 Divisioona A:n mestaruuden voittaneessa joukkueessa. Korihait on tulevalla Korisliigakaudella kovalla asenteella taisteleva joukkue, jossa näkyy paikallinen leima ja nuoruus kuorrutettuna kokemuksella. Korihait on valmis haastamaan ja ottamaan paikkansa Suomi –koriksen huipulta.

lehdistotilaisuus

Pelaajat
Joukkueen runko säilyy vahvasti samana kuin viime kaudella:

  • Kapteeni Mikko Jalonen jatkaa uraansa Korihaissa ja Korisliigassa. 394 Korisliiga-pelin ja 10 vuoden liigakokemuksella Mikko tuo johtajuutta ja asennetta joukkueen tekemiseen ja on valmentajan näköinen pelaaja joukkueessa.

 

  • Finaalipelien vahva onnistuja Mikael Herbert jatkaa myös Korihaissa. Kaupungin oma poika palaa Korisliigaan ja tavoittelee uutta nostetta vahvalle uralleen kahden divarivuoden ja yhden jenkkivuoden jälkeen.

 

  • Hienon loikan urallaan eteenpäin ottanut Vesa-Pekka Laine jatkaa myös seurassa. Juniorina menestystä niittänyt Vesku on on valmis ottamaan ison roolin joukkueessa ja näyttämään kuuluvansa Korisliigan eliittiin.

 

  • Uusin Hai on Korisliigassa kolme edellistä kautta Kobrissa pelannut Panu Peltokangas. Lapuan kasvatti hakee uusia haasteita uralleen, isokokoinen 198 cm ja 100 kg rouhija tuo Korisliiga-kokemusta Korihaihin.

 

  • Kolmas jenkkikiinnitys Korisliiga-kaudelle on Dominique Lee, sitoutunut ja motivoitunut nuori pelaaja, joka aloittaa ammattilaisuransa Korihaissa ja Korisliigassa. Dominique Lee on pelannut kaksi kautta NCAA-sarjassa Northern Colorado yliopistojoukkueessa.

Dominique Leen esittelyvideo

Valmennus
Seura panostaa myös valmennukseen ja seuran fysiikkavalmentajana aloittaakin liikuntaneuvoja Timo Laine, jolta löytyy 10 vuoden kokemus eri lajien ja joukkueiden fysiikkatreeneistä sekä personal trainer –toiminnasta. Timo toimii myös Liikunta-Into -kuntosalikeskuksen yrittäjänä.

Korihait logo ja peliasu
Korihait logon uusi värimaailma, kelta-musta on merkkinä seuran uudistumisesta ja näkyy seuran uusissa peliasuissa. Seuraa rakennetaan pitkäjänteisellä otteella ja vahvalla alueellisella toiminnalla kohti parempaa tulevaisuutta ja matkalle menestykseen.

logo

peliasut_2016-2017

Lisätiedot:

Kalle Klotz
Seuran puheenjohtaja
kalle@velhorts.fi
0440 539 747

Marko Ruohola
Toiminnanjohtaja
marko.ruohola@korihait.fi,
044 235 1574