Korihait yhteistyöhön Macron Finlandin kanssa

8.10.2019

Korihait yhteistyöhön Macron Finlandin kanssa

Korihait on solminut yhteistyösopimuksen urheiluvaatetoimittaja Macron Finlandin kanssa. Kuvassa Macron Finlandin myyntijohtaja Juho Kirjonen, sekä Tommi Lehtonen ja Miikka Marttinen uusissa lämmittelypaidoissaan.

Uudenkaupungin Korihait on solminut yhteistyösopimuksen urheiluvaatetoimittaja Macron Finlandin kanssa. Samalla seura palaa värityksessään takaisin juurilleen ja nähdään jatkossa jälleen perinteisissä viininpunaisissa ja valkoisissa peliasuissa. Muutos koskee koko seuraa, joten myös juniorikoripalloilijat pukeutuvat jatkossa uusiin viininpuna-valkoisiin peliasuihin. Uusi väritys tulee näkymään vähitellen seuran toiminnassa kautta linjan.

Suunnitteilla on myös verryttely- ja ulkoiluasut kattava yhtenäinen seuramallisto.

Macron Finlandin myyntijohtaja Juho Kirjonen ja asiakkuuspäällikkö Esa Nieminen ovat iloisia solmitusta yhteistyösopimuksesta.

– Tämä on upea avaus meille koripallon saralla, Korihait on lajin ensimmäinen pääsarjaseura, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Mikäs sen hienompaa kuin päästä tekemään tämä päänavaus juuri näin hienon historiallisen seuran kanssa, Kirjonen sanoo.

Myös UU-Korihait ry:n puheenjohtaja Johanna Kutila on tyytyväinen yhteistyöstä ja koko seuralle saatavasta yhtenäisestä uusvanhasta ilmeestä.

– Hienoa saada Macron Finlandin kaltainen luotettava ja joustava toimija seuran yhteistyökumppaniksi luomaan yhteistä perinteikästä ilmettä Korihaille, Kutila sanoo.

Kutila pahoittelee, että seuran tietyistä alkukauden haasteista johtuen peliasujen tilaaminen viivästyi. Edustusjoukkue tulee pelaamaan tulevat viikot valkoisilla peliasuilla, kunnes viininpunaiset asut saapuvat. Tämän jälkeen viinipunainen tulee olemaan Korihaiden kotiväri.

– Yhteistyö Macron Finlandin kanssa on omista haasteistamme huolimatta sujunut alusta asti nopeasti ja joustavasti, Kutila kiittelee.

Korihaiden edustusjoukkue pelaa tulevat viikot valkoisilla peliasuilla. Jatkossa kotiväriksi palaa viininpunainen.